Ostalo Vesti

Nominacije za MTV Best Adria Act

Nominovani za MTV nagradu su Elemental, MVP, T.B.F., Trash Candy i Who See….

MTV je objavio imena pet izvođača iz regiona koji će se takmičiti za nagradu Best Adria Act na ovogodišnjoj dodeli evropskih MTV nagrada (EMA – Europe Music Awards), koja će se održati 11. novembra u Frankfurtu u Nemačkoj, sa početkom u 21:00.
Izvođači nominovani u kategoriji Best Adria Act su:
Elemental
MVP
T.B.F.
Trash Candy
Who See

Glasanje za Best Adria Act počelo je 17. septembra, na adresi www.mtvema.com i trajaće sve do 14. oktobra u ponoć, kada ćemo dobiti pobednika.
O nominacijama su izjavili:

Elemental:
“Srećni smo zbog nominacije! Napokon! Glasajte za nas jer mi nudimo nova radna mesta (trebaće nam produkcijska ekipa, stilista i potparol, ako pobedimo), viši standard (rakija za sve!) i stabilni kreditni rejting (podići ćemo kredit zbog putovanja). Elemental ide do kraja!”

MVP:
“Ova nominacija nam puno znači, jer potvrđuje da se naše poruke čuju izvan Srbije i definitivno nam je dala podstrek za naredne projekte. Hvala MTV! ”

T.B.F.:
“Jako smo srećni zbog MTV nominacije! S obzirom da je za kraj decembra najavljen smak sveta, drago nam je da ćemo se takmičiti u poslednjoj godini.”

Trash Candy:
“Kad smo saznali za nominaciju, ostali smo bez reči! Totalno smo oduševljeni jer nam bend znači sve o čemu smo ikada sanjali – da pravimo muziku koja će se ljudima dopasti. Nije li to smisao bavljenja muzikom? Hvala MTV!”

Who See:
“Velika je čast i zadovoljstvo biti nominovan za ovako prestižnu nagradu, naročito zbog toga sto je Who See prvi izvođač koji je nominovan iz Crne Gore. Hvala MTV-ju na ukazanom poverenju, i svim fanovima koji su naš singl ‘Reggaeton Montenegro’ drzali pet sedmica na prvom mestu MTV top liste regionalnih hitova. Nadam se da će nas podržati i u ovoj trci za Best Adria Act. Deda i ja nismo bili u Frankfurtu do sada. Bilo bi sjajno kada bi mogli otići do tamo, popiti koje tamošnje pivo, a možda sročiti i po koju koju rimu za naredni album.”

Glasajte za svog omiljenog regionalnog izvođača ovde

Poznat kao najprestižni muzički događaja u Evropi, ovogodišnji MTV EMA spektakl će se održati u Frankfurtu. Ovo je drugi put u istoriji MTV EMA dodela da je baš ovaj grad domaćin ceremonije. Svečanost dodele EMA poznata je po tome da privlači najatraktivnija imena iz sveta muzike, a ove godine će biti veća nego ikada!
Uz nastupe najpopularnijih izvođača i međunarodnih zvezda, dodela nagrada 2012 MTV EMA prenosiće se uživo iz istorijske dvorane Festhalle u Frankfurtu, u nedelju, 11. novembra. Nakon prošlogodišnje dodele u Belfastu, koja je srušila sve rekorde, MTV EMA se vraća u Frankfurt (prvi put je to bilo 2001. godine).

via MTV

About the author

Maja

Leave a Comment