Event Najava Vesti

Novogodišnji hip hop festival @ Centar Urbane Kulture Imago ( Beograd )

Written by Kristina

Došao je decembar, a sa njim i pitanja „Gde za novu?” Na jednom mestu, u Centru Urbane Kulture Imago, u periodu od 31.12. do 3.1. nastupaju mnogi poznati MC-evi iz Srbije i regiona, a atmosferu će dodatno zagrevati DJ-evi.
Inače, CUK – je organizacija čiji je cilj održavanje i promovisanje Urbane Kulture u Srbiji, Beogradu.
Prvi dan festivala, ujedno i doček 2015. godine upotpuniće Sale Tru, Prti Bee Gee, Fil Tilen i THCF, a za after party pobrinuće se DJ Amok.

31.12.

Smoke Mardeljano, VIP, Struka i Gru nastupaju prvog dana nove godine, a nakon toga žurku nastavljaju DJ Laki i DJ Rokam, ekipa Friday Swag žurki.

Trećeg dana festivala, 2. januara, na mikrofonu su Furio Đunta iz Niša, FTP,  Who See iz Crne Gore, a posle toga se nastavlja Bow Down Party. Inače, ovog dana je trebalo da nastupa Connect koji je otkazao gostovanje iz nepoznatih razloga, ali će umesto njih nastupati Sivilo i Bvana.

Poslednji dan festivala je predviđen za All Style Battle i MC Battle, dok će DJ BKO biti zadužen za atmosferu nakon toga.
Karte su u pretprodaji od 15. do 20. decembra po ceni od 3000 dinara, dok će nakon toga njihova cena biti 3500 dinara. Na dan događaja će ulaznice koštati 4000 dinara.

About the author

Kristina

Leave a Comment