Event Vesti

Novogodišnji Hip Hop festival vol 2

Written by Rista

Ovo se već održava drugu godinu za redom, samo sa promenom da se ne čeka svetska nego domaća nova godina. CUK će i ove godine ugostiti brojna imena i opet će stati iza projekta pod nazivom – novogodišnji hip hop festival. Za razliku od prošle godine sužen je broj dana, tako da će ukupno trajanje festivala biti 3 dana od kojih je poslednji dan rezervisan za MC i All Style betlove.
Dakle, 13, 14 i 15 januar rezervišite i idemo svi u CUK. Karte su dostupne za svaki dan pojedinačno što će sigurno svakome olakšati da izabere dan, dva ili sva tri (što My People ekipa toplo preporučuje).
Prvog dana kada i dočekujemo novo godinu nastupaju V.I.P, Grashoper, Mija, Cjofo MC, Neni, Arafat i Tkač. Svako od ovih imena je nedavno izdao ili ima album u završnoj fazi tako da će srpsko novogodišnji festival biti iskorišćen i kao promocija novih materijala. Ulaz 500 din.
Drugi dan 14 01 binu dele Juice i Voke, Mikri, Kurtoazija, Psihoaktiv Trip. Ekipa manja nego prvog dana ali veoma dobro odabrana i zabava je zagarantovana. Karta se naplaćuje 500 din.
Treći dan je rezervisan za MC Battle i All Style Battle, naknadno ćemo vas obavestiti o načinu na koji se takmičari prijavljuju. Ulaznica na ovaj događaj je 300 din.

Srpska Nova Godina će biti dočekana u slavljena tri dana. Izvođači garantuju dobru zabavu, publika je ta koja će da napravi pravu prazničnu atmosferu.

Sve dodatne informacije možete naći OVDE

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment