Muzika Ostalo Vesti

Objavljeni pobednici “Koolade Beats Rocky” MC konkursa

Prije dva mjeseca Koolade & Blackouthiphop.com su pokrenuli natjecanje gdje je hrvatski super producent dao šansu izvođačima iz cijelog svijeta da dodaju svoj potpis instrumentalima s njegova albuma Koolade Beats Rocky. Nakon detaljnog pregleda svih pristiglih pjesama, odabrani su pobjednici u regionalnoj i međunarodnoj kategoriji

Pobjednik u međunarodnoj kategoriji: NIAMSON (SAD)

Pobjednici u regionalnoj kategoriji: JAY LEE (ZAGREB) & KONTRA (SARAJEVO)

U nastavku pročitaj Kooladeovu poruku

Via Blackout

Hvala svima koji su se potrudili da ovaj KBR projekt bude šareniji i interesantniji! Bilo je oko 50ak stvari iz regije, Europe i SAD. Slušajući sve to, odlučili smo contest podijelit u dve kategorije. Pobjednik internacionalne kategorije je rapper i producent iz NY, Niamson. Njegova stvar Cruise Undercover je uvjerljivi pobjednik! Stvar ima super vibe, od refrena do versova, pa sve do neočekivanog zadnjeg versa kao rasplet cijele priče. Stvar ima glavu i rep i definitivno bi stavio svoj potpis na ovakvo nešto!!
U domaćoj kategoriji imamo dva pobjednika! Jay Lee – Prvi na redu i Kontra – Izgasi. Imali smo problema odlučit koji od dvojice uzima pobjedu, pa odlučismo da podijele tron. Jay Lee je tako dobro sjeo na beat i dao mu vibe. Refren je odličan i totalno rezonira s beatom. Kao producent ovo jako cijenim! Lirika je na mjestima mogla bit bolja, ali taj pomalo komican stav ti sugerira ta to nije bed. Cijela stvar ima odličan drive i definitivno je nesto sto cu zavrtit u svom setu. Baš onaj classic rap!
Kontra s druge strane ima opasnu lucidnu liriku. Ne mozes da ti se ne svidja taj stav!! Isto kao i svi pobjednici komplementira beatu i daje mu dimenziju “pjesme”. Respektiram kad čujem da demo ne zvuči ko demo, več ko stvar. Bilo je još puno vas sa odličnim demoima i kul konceptima, dobrom lirikom, ali ovo troje su mi najbolje sjeli.
Hvala svima na sudjelovanju! Svoje demoe slobodno koristite u promocijske svrhe, stavite na YT, Soundcloud share-ajte, izvodite…
Nadam se da vam je bilo gušt rokat na moje beatove!
Peace!

About the author

Stick

Leave a Comment