Report Vesti

Odma’ u naslovu- Bekfleš s majicama na nastupu!

Written by Kristina

Severni talas zahvatio je beogradsku publiku u petak 25. avgusta od 18 časova u ulici Žorža Klemansoa 22. Bekfleš je održao open air koncert u bašti KPTM-a. Nakon što je DJ zagrejao atmosferu, Đomla i Kumela otvorili su nastup sa pesmom „Uuu mama“. Nakon toga izvode pesmu „Umpa lumpa” za koju kažu da nastaje još pre 12 000 godina. Sudeći po publici i njihovom poznavanju teksta, pomenuta dužina postojanja numere se i ne dovodi u pitanje.

Kako su sve pesme znali od reči do reči, Bekfleš se usaglasio sa tim da im Nidža više neće ni biti potreban na nastupima, jer su prisutni u KPTM-u sjajno zamenili njegovu ulogu „pravog komše bolida“. Znanje publike je međutim zaškripalo na neizdatim pesmama. S obzirom na to  da su momci rekli da nova pesma koju su izveli nikad neće izaći, na nekom od sledećeg nastupa ćemo ih preslišati i saznati koliko su zapamtili.

Novi Bekfleš koji, kako kažu, nikada neće izaći @kiteijajaprod

A post shared by My People Magazin (@mypeoplemagazin) on Aug 26, 2017 at 5:59am PDT

Da podsetimo, ovo je jedno u nizu njihovih gostovanja u KPTM-u koji su do sada uvek bili sjajno ispraćeni i koji su postali sinonim za pun klub. Momci su iskoristili pauzu između nastupa da ispitaju tržište i ponude Klika majice; naime, utvrđeno je da mali broj posetilaca pohađa fakultet, a zaključak je bio da je to zbog toga što većinu publike čine osnovci.

Pred sam kraj usledila je pesma koju je Kumela namenio Nenadu Čanku; reč je o pesmi „Novi Śad” kojom se Vojvodina predstavila na Beoviziji, a po svemu sudeći od beogradske publike dobili su maksimalnih 12 poena.
Međutim, jedini momenat koji publika uopšte nije očekivala je to što su ovog puta svi na bini ostali sa svim komadima odeće na sebi. Iako su posetioci KPTM-a sinoć bili uskraćeni za taj prizor, zbog učešća u razmeni dobre energije, Bekfleš ih je za sam kraj častio remiksom pesme „Biću tvoj” čiji je drum’n’bass ritam sjajno zagrejao atmosferu za žurku Outlook Festival Belgrade Launch Party koji je usledio do ranih jutarnjih časova.

B€kFLe666 @kiteijajaprod

A post shared by KićBlo (@kica_kblo) on Aug 26, 2017 at 5:22am PDT

Još jednom je dokazano da Bekfleš ima puno fanova u Beogradu, pa ne sumnjamo da će ponovo nastupati u bliskoj budućnosti, kako sa starim, tako i sa novim pesmama čije tekstove će publika do tada već znati napamet. Pretpostavljamo da će naredni susret biti u zatvorenom delu kluba, te da Beograđani neće i idućeg puta ostati uskraćeni za prizor Bekfleša u toplesu.

Kristina Belović

About the author

Kristina

Leave a Comment