album Muzika Vesti

Pablo Kenedi – Trap je mrtav

Written by Dimitrije

Tek što je prošlo nešto više od pola godine i Kendijevog, odnosno Pablo Kenedi projekta – “Krzno i suze EP“, Pablo Kenedi i Aristokrat Muzik objavljuju još jedan trap album pod nazivom “Trap je mrtav“.

Sudeći po naslovu albuma, kao i po tematici i sadržaju pesama, neko bi možda rekao da je ovo Pablova prozivka za današnju mainstream muziku ili možda “brk” u oko treperima ili pak nešto slično. Kako god bilo ko od publike ovo doživljavao, mislim da bi se svi složili da je album krajnje duhovit i simpatičan. Kendi, odnosno Pablo Kenedi, je na veoma šaljiv način od(T)repovao o temama koje možda i nisu “trap”, ali ih je Pablo definitivno začinio da zvuče prikladno jednom “trap-u” u kom se već dokazao sa svojim malopre pomenutim prvim trap projektom “Krzno i suze EP“.

Podsetimo se i intervjua koji je okačen na My People youtube kanal, u kom se Kendi između ostalog dotakao i svojih različitih umetničkih imena, recepta za pravljenje hita i još nekim stvarima o kojima je (T)repovao na svom novom albumu.

Ceo album možete da poslušate na Aristokrat Muzik youtube kanalu.

Nakon Cantwait-a i Kendija, kakvi su utisci o Pablu Kenediju nakon njegovih albuma? Ko je najbolji reper od ove trojice? 🙂

About the author

Dimitrije

Leave a Comment