Muzika Ostalo Vesti

Peti Talas – Instrumentali

Written by Rista

Studio Asfalt je objavio snipet instrumentala koji će se koristiti na kompilaciji Peti Talas u izdanju Take It Or Leave It Recordsa koja će izaći krajem juna.

Prenosimo u celosti vest i opis šta treba raditi ako hoćete da se nađete na kompilaciji Peti Talas

“Rap Cartel” i muzički studio “Asfalt”, posle uspešno završene kompilacije “Četvrti talas”, raspisuju konkurs za izbor novih rep i rege muzičkih numera koje će se naći na zvaničnoj kompilaciji “PETI TALAS”,koja će biti izdata pod pokroviteljstvom “Take it or leave it records-a”.
1. Kako se prijaviti na konkurs?
Da bi se prijavili na konkurs potrebno je da snimite i pošaljete Vaš demo snimak pesme u mp3. formatu na autorsku kompoziciju, trajanju ne dužem od 4 minuta. Ukoliko nemate autorsku kompoziciju (matricu), možete kontaktirati studio “Asfalt” da vam uradi kompoziciju koja ispunjava kriterijume konkursa. Pesmu slati na sledeću e-mail adresu: rapcartel@tiolirec.com; a takodje je potrebno navesti ime, prezime, pseudonim kao i kontakt telefon.
2. Ko se može prijaviti?
Na konkurs se mogu prijaviti svi izvođači sa prostora bivše Jugoslavije, koji imaju snimljenu svoju muzičku numeru (nebitno kakvog je produkcijskog kvaliteta). Žanrovi koji će biti uzeti u obzir su: rep i rege, kao i mešavina sličnih žanrova.
3. Do kada traje konkurs?
Prijave možete slati do 30. maja 2014. godine zaključno sa tim danom.
4. Kada će biti objavljen spisak izvođača koji su prošli konkurs?
Spisak će bit objavljen na zvaničnom sajtu studija “Asfalt” nedelju dana nakon završetka konkursa, kao i na zvaničnoj facebook stranici TIOLI recordsa. Spisak će uključivati imena 20 izvođača koji će njihove numere naknadno snimiti u profesionalnom muzičkom studiju, a istoimenih 20 numera će se nakon potpisivanja ugovara, naći na kompilaciji ”PETI TALAS” koja će imati prodajna mesta širom Srbije do kraja godine, kao i digitalno izdanje.
5. Koji sukriterujumi na konkursu?
Stručni žiri,sastavljen od domaćih muzičara koji su godinama na našoj sceni, će birati 20 najboljih numera koji će se naći na kompilaciji, a kao kriterijum će biti uzet kvalitet teksta i vokalne mogućnosti izvođača.
6. Šta sve donosi kompilacija ”PETI TALAS” izvođačima?
Pre svega donosi afiramcija izvođača, čije će se numere naći kako na štampanom tako i na digitalnom izdanju, snimanje u visoko kvalitetnom muzičkom studiju, live nastupa na koncertu koji će biti organizovan nakon objavljivanja kompilacije, saradnju sa afirmisanim izvođačima i autorima, mogućnost snimanja i objavljivanja solo albuma kao i mnoge druge pogodnosti.
Za više informacija budite slobodni da kontaktirate:
Telefon: +381642244002
Mail: rapcartel@tiolirec.com,
Facebook: www.facebook.com/mcdacha
Web: www.studioasfalt.weebly.com

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment