Najava Vesti

Počinje Red Bull RapLika 2017

Written by Rista

Reperi, pripremite svoje rime i svoje veštine, najveće regionalno hip hop takmičenje počinje…

Nakon velikog uspeha Red Bull Mc Battla koji se i dalje smatra za najuspešniji na ovim prostorima, sada već daleke 2012 godine, najveće regionalno hip hop takmičenje dolazi u novom formatu i pod novim imenom. Poziv za učešće upućen je svima iz regije.

MC-evi iz cele regije imaće priliku da se pokažu i dokažu na najvećem regionalnom freestyle hip hop takmičenju pod nazivom Red Bull RapLika. Učesnici iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, moraju da se izbore za odlazak na veliko regionalno finale u Sarajevu putem lokalnih takmičenja koja će biti održana u tri grada.

MC-evi će imati priliku da učestvuju u novom formatu takmičenja, ali i sistemu kvalifikacija. Put do finala u Sarajevu koje se održava krajem maja neće biti ni malo lak jer se prijave za takmičenje vrše se preko sajta www.redbullraplika.com a 8 najboljih će imati priliku da se pokažu pred Beogradskom publikom 18. aprila u klubu Fest u Zemunu. Platforma sajta je napravljena tako da svi koji žele mogu da bruse svoje znanje u 4 oka, a uskoro će biti poznati i termini za online borbe 1 na 1 pred publikom. Da biste uopšte bili u mogućnosti da učestvujete ili prisustvujete borbama potrebno je da se registrujete na gore pomenutom sajtu.

Red Bull RapLika je naslednik Red Bull MC Battle-a, freestyle takmičenja koje je tokom tri godine održavanja (2010, 2011 i 2012) privuklo izuzetno interesovanje hip hop zajednice u zemljama regiona i zahvaljujući kojem je nastalo nekoliko drugih takmičenja i formata (Rap Skillz, Baci Se Na Teme, MOFS…). Prvo Red Bull RapLika izdanje, održano je prošle godine u Sarajevu gde je naišlo na odličan odziv pa je logičan nastavak proširivanje na region.

Za sve vesti o takmičenju, kao i informacije o prijavama i pravilima, pratite web stranicu i Facebook profil takmičenja.

Očekujemo da se prijavi što više ljudi, jer ovo je jedinstvena prilika da se pored regionalnog uspeha, naprave i odlične konekkcije sa izvođačima međusobno.
Vidimo se prvo u Festu a kasnije i u drugim gradovima.

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment