Najava Ostalo Vesti

Postani Reebok Classic ambasador

Written by Rista

classics 1

Reebok poziva svoje fanove da se, ukoliko poseduju prave Classic vrednosti, prijave i učestvuju u nagradnom konkursu za izbor novog Reebok Classic ambasadora. Ukoliko poseduješ talenat za ludu vožnju biciklom, skejtom, bordom, znaš da brejkuješ, bacaš rime, crtaš grafite ili voliš da đuskaš sa ekipom iz kraja, Reebok ti pruža priliku da pokažeš svoj talenat svima. Evo prilike da gomila ljudi koji su zaista kreativni, pokažu šta umeju i uz malo znanja i sreće postanu novi Reebok ambasador.

Kako postati ambasador?
Dokaži da si pravi Classic, poseban u onome što radiš, prijavi se na Facebook stranici Reebok Classic od 25. oktobra i pridruži se ekipi koju čine Alicia Keys, DJ Prema, DJ Ike, Marko MaraQYa, Labrinth. Ono što je još bitnije je što Reebok u ovom trenutku u ponudi ima i retro i new school stvari, i svako može da ovaj brend uklopi u svoj outfit.
Pet Classic finalista pokazaće svoje talente na finalnom događaju 19. novembra, a najveći Classic među njima poneće titulu Reebok Classic ambasadora za Srbiju za narednih godinu dana i osvojiće Reebok opremu u vrednosti od 3000 evra.
My People će naravno ispratiti glavni događaj i pratiti sve finaliste i njihove talente. Neka igre počnu.

Pogledajte mini galeriju koju je Reebok napravio u saradnji sa DJ Premom

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment