Strani Hip Hop Vesti

Predstavljamo Kehlani, devojku sa X faktorom

foto: Arturo Torres
Written by Rista

“Sve što predstavlja mene, sačinjeno je od muzike!” Ovako Kehlani, devojka koja ima samo 19 godina opisuje sebe. Njen mixtape “You Should Be Here” donosi priču koja izrazito predstavlja nju kao umetnika.

Kehlani je kao dete želela da postane balerina, ali nakon povrede kolena, bila je primorana da odustane od karijere balerine. Od tog trenutka njena najveća pasija postaje – muzika. “Uz tetku uz koju sam odrasala, naučila sam šta je muzika ‘moćnih žena’. To je bio Neo Soul-R&B, i nikako nisam mogla da se zasitim te muzike”, izjavila je Kehlani.
Karijeru je započela kao članica grupe “Poplyfe” sa kojom je učestvovala u šou programu “America’s Got Talent”. Iako su stigli do finala u kome su učestvovali sa Kehlaninim idolom Stivi Vonderom, ipak nisu pobedili. Nakon toga, Kehlani napušta grupu i započinje solo karijeru. Njen mixtape iz 2014 godine “Cloud 19” privukao je veliku pažnju javnosti i muzičke kritike.
U aprilu ove godine, objavila je “You Should Be Here”, projekat koji je Billboard odmah ocenio kao “prvi veliki R&B album ove godine”. Pored sjajnih kritika, “You Should Be Here” postiže sjajne rezultate na top listama.

Mixtape možete slušati na soundcloud-u

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment