Muzika Vesti

Prefix sa s(j)evera o s(j)everu

Written by Miljana Kljajić

Ustaljeno je mišljenje da Crna Gora od repera ima da ponudi samo Who See, Džej Džej Okoču i Sivila, ili makar njih znaju oni koji se ne upuštaju previše u otkrivanje novih ljudi. Miloš Maslovarić aka Prefix i nije baš nov u ovom svetu, s obzirom na to da je 2014. godine objavio svoj prvenac “Budi se Prefix” i nakon toga je crnogorska publika mogla uživo da ga čuje u više navrata.

Ono što stiže ovog puta sa severa Crne Gore je njegova nova pesma “Sjever”, za koju je muziku uradio Vu Lu, a spot Stefan Vukićević. Prefix je momak iz Bijelog Polja, onaj deo Crne Gore gde moraš imati poprilično izdržljiv organizam zimi, otporan na hladnoću i jak vetar- sjeverac. Spot je snimao na Jasikovcu (naselje u Beranama gde se nalazi i spomenik Slobode), a tu je prikazao prirodu i deo lepote severa, kojoj se kako kaže “najviše divi i iz iste crpi energiju”

On je ujedno i član grupe NaVamGa, a ovo je njegovo drugo vizuelno ostvarenje (uradio je spot i za pesmu Budi se Prefix).

“Imam da objavimo spot do maja za pjesmu Isti si otac. Nisam preambiciozan, ali će se izbacit’ 4-5 pjesama do ljeta.. sve singlove uz ekranizaciju”, izjavio je Miloš za My People.

Nama ostaje da sačekamo maj mesec i vidimo koji će deo Crne Gore i na koji način da nam predstavi ovaj mladi cvet hip hop kulture iz našeg komšiluka.

Spot možete pogledati ovde:

About the author

Miljana Kljajić

Leave a Comment