Report Vesti

Pretpromocija albuma Smoke Mardeljano-„Znaš me znam te” (raport)

Written by Kristina

Smoke Mardeljano je sinoć na Povetarcu održao pretpromociju svog novog albuma „Znaš me znam te” koji bi  trebalo da bude objavljen za manje od mesec dana.

Publika koja je, uprkos lošem vremenu, posetila Povetarac, imala je priliku da prvi put čuje njegove nove pesme.
Nastup je počeo oko ponoći, a dok se splav punio, atmosferu je zagrevao DJ Papa Zho.

Iako je rekao da ne voli da priča, Mlata iz grupe Sick Touch je otvorio nastup, jer je Smoke izrazio želju da baš on to uradi. Smoke se Mlati javno zahvalio, jer ga je on usmerio u repu i jer je bio tu kada je trebalo. Oni i Zhozi Zho su zajedno izveli pesmu „On and on”.
Da podsetimo, na koncertu grupe Sick Touch održanom u maju 2014. godine u Domu omladine, publika je takođe mogla da čuje ovu pesmu uživo.

 

I Mlata priprema novi album koji bi trebalo da bude dostupan za mesec dana, a muziku za album mu radi Filip Drama Delight koji je sinoć bio na bini sa njim. On je izveo još neobjavljene pesme, a između ostalog i numeru za koju je naglasio da mu je omiljena. „Da mi neko da ceo svet koji će mi kurac, ako nemam pravog druga, nemam pravu ljubav” je deo teksta iz refrena te pesme. Na njegovom albumu gostuje i Smoke, pa su oni zajedno predstavili publici i taj duet. „Znaš me znam te” je novi Smokijev album na kome se nalazi 18 numera, od kojih su 11 saradnje. S obzirom na to, sinoć je sa njim nastupalo dosta gostiju. Osim Mlate i Ltdfm ekipe (Lekr, Zhozi Zho, Van i Fat Nack iz grupe 2Bad), na bini su mu se pridružili i Arafat iz ekipe Black Ring Crew, kao i Ice Tea, jedini ženski gost na albumu koja je takođe najavila nešto novo. Inače, na albumu gostuju i Povlo, Fabrizzio Shukarelli , Masta ( Sound Element) i MC Rima, međutim, oni nisu bili u prilici da dođu na Povetarac, pa je Smoki umesto njih izveo i njihove strofe. Publika je odlično reagovala na novi materijal, a neke pesme su već znali, jer su mogli da ih čuju na Novogodišnjem Hip Hop festivalu, kao i u My People Live-u. Međutim, ni stare pesme nisu bile izostavljene, pa je publika uživala i u pesmama „Kroz ovaj život“, „Neka bude kako bude“, „Brate čuvaj se”, „Samo pozitiva“…

Sjajni Smoke Mardeljano sinoc na Povetarcu Pretpromocija albuma ,,Znas me, znam te”

A photo posted by My People Magazin (@mypeoplemagazin) on

Smoke je podsetio publiku na svoj prvi nastup održan 20. januara 2012. na Povetarcu kada se tresao ceo splav i nakon toga doveo atmosferu do vrhunca kada je izveo „Hroniku“.

Da podsetimo, Smoke Mardeljano je poslednji put nastupao na Povetarcu  8. novembra 2013. godine.

Prošlo je tri godine od prvog nastupa na Povetarcu. Iako je napolju bilo loše vreme, na Povetarcu je definitivno bila „Samo pozitiva” što su mogli da osete svi koji su se tamo sinoć pojavili. I ne „Samo pozitiva”, već i „Samo pozitiva 2″ kako glasi naziv pesme sa „Znaš me znam te” koju je Smoke snimio sa MC Rimom iz Osijeka.

Gosti su se smenjivali na bini, ali je glavni akter repovao sve vreme. Smoke Mardeljano je bio na mikrofonu dva sata  tokom kojih je bez prestanka repovao energično, kao i uvek.

Svi koji su sinoć posetili ovaj događaj mogli su ekskluzivno da čuju još uvek neobjavljene stvari, a oni koji to nisu učinili moraće da budu strpljivi, ali ne zadugo, jer je album najavljen za manje od mesec dana.

Kristina Belović

About the author

Kristina

Leave a Comment