Report Vesti

Promocija „EPskog SPAMovanja” (raport)

Written by Kristina

Promocija „EPskog SPAMovanja” pod sloganom „Predizborna galama” održana je u nedelju 9. marta u beogradskom music pub-u „Blue moon”.

_DSC9972

Na početku je bilo tehničkih problema, ali je ubrzo nastupila galama. Predizborni program je počeo oko 23 časa, a otvorila ga je upravo grupa SPAM koju čine Serhio Patos (poznat kao Srx Rename, član Street Dogz ekipe) i Alehandro Macos (član ekipe My House BRE!!!). Inače, njih dvojica su sarađivala i ranije, ali pod nazivom SPAM se pojavljuju od septembru 2013.

)

Klub je bio pun, a osim SPAM-a nastupale su i druge grupe građana koje su bile najavljene. Među njima su bili i Kvest i Real Biz, a nakon njih nastupao je i specijalni gost VeBa. Među gostima je takođe bila i Eli Džejn koja je izvela svoju pesmu „Makaze”, a sa njom je na bini svoj prvi nastup imala i Blanco, nova dama na rep sceni.

_DSC0120

Velika galama je usledila kada se na bini pojavila trep ekipa iz Novog Sada, Kardez (Kite i Jaja Prod), i izvela svoje hitove „Shogunat moj mitori” i „Karam drvo”. Atmosfera je za vreme njihovog nastupa bila toliko vrela, da su izvođači na kraju ostali samo u donjem vešu.

_DSC0060

LeeMoon33 i Biggy33 iz grupe 33playaz svoj nastup su započeli pesmom „Moj kurac brate” koju je sa njima izveo Lester. Nakon toga izvode i pesme „Patrola intrventne”, „33″, „Aj ponovo brate”, „Evo me”, „Duga devetka” i „Party all night”.

_DSC0173

Kao što je najavljeno, na bini su bili i Neki Od Juče iz Subotice, NIKAD U ŽIVOTU – ekipa sa relacije Kraljevo – Vrnjacka Banja, kao i Hip Hop Dragstor (Drugstore) koji predstavljaju Obrenovac. Međutim, iako je bila najavljena, grupa Pogon Sekta nije nastupala, jer disk nije mogao da učita matre.

Slike govore više od reči, pa kako je bilo možete pogledati ovde.

Kristina Belović
Foto: Marko Mihailović

About the author

Kristina

Leave a Comment