Report Vesti

Promocija kompilacije „Četvrti talas” @Blue Moon (raport)

Written by Kristina

Povodom promocije kompilacije „Četvrti talas”, sinoć su mladi izvođači rep i rege muzike izveli svoje pesme i napunili klub Blue Moon. Na kompilaciji je 19 pesama, od kojih na 2 gostuje Deniro, koji je sinoć bio specijalni gost. Takođe, on je zadužen za spotove koji će biti snimljeni za svaku od pesama sa kompilacije.
Diskovi su se sinoć mogli kupiti po promotivnoj ceni od 200 dinara.

„Četvrti talas” je zvanično u prodaji od početka februara u izdanju „Take It Or Leave It Records”-a. Kompletna kompilacija je snimana i postprodukcijski rađena u muzičkom studiju „Asfalt”, čiji se predstavnik, Damnjan Tadić (Dacha MC) , na samom početku obratio publici i najavio izvođače.

Pesme su se izvodile uglavnom redom kojim se nalaze na kompilaciji, pa su prvo Irena Lakić i Dacha MC izveli pesmu ,,Ludilo, zezanje” na kojoj gostuje i Shampita koji nije bio u mogućnosti da uživo nastupa, jer je u Beču.

Oldman je nastupao sa pesmom ,,Welcome to Jamaica”, a nakon njih Peps i Deniro izvode ,,Skupu drolju”._DSC9615

Sledeći su bili Sound familia iz Kikinde i Ceo fazon. Zeldi koji dolazi iz Loznice se predstavio sa pesmom ,,Divlji zapad”, a nakon njega na sceni su Pinke iz Železnika i Security. Ksoa iz Svilajnca izvodi ,,Sve se menja”, a nakon toga nastupa Quattro. Najmlađi izvođači su Viz i osamnaestogodišnji Rega. Ekser Bob iz Jagodine je nakon svog nastupa poručio da svo treba međusnobno da se podržavaju. Snake eye izvodi pesmu ,,Dan,”, a potom sledi još jedna pesmu na kojoj gostuje Deniro, ovoga puta sa njim je Rinma.

Nakon ,,Geto ispovesti” čiji je autor Dance, za kraj nastupaju Rio i Asfaltni puk iz Pančeva.
_DSC9864

Nakon nastupa nastavila se žurka, kao i nastupi ovih mladih izvođača sa pesmama koje nisu na kompilaciji.

About the author

Kristina

Leave a Comment