album Muzika Vesti

Put u plus – Edo Maajka

Written by Dimitrije

Edo Maajka je izbacio novi album – “Put u plus”! “Put u plus” je najnovije Edino delo i ističe se od ostalih njegovih albuma po tome što je ovog puta ceo album Edo snimio sa bendom! Edo Maajka je ranije najavio rad na novom albumu sa bendom, a kako zajedno zvuče Edo Maajka i bend imali smo već priliku da čujemo u nekoliko pesama među kojima je i pesma “Od sutra” za koju je objavljen video-spot pre skoro godinu dana. Ova pesma se takođe našla i na novom albumu.

 

“Put u plus” je osmi album po redu Eda Maajke i na njemu se nalazi jedanaest pesama:

1. Kreator
2. Bolje je bolje feat. Yaya
3. No pasaran
4. Dolazim i odlazim
5. Ne mogu disat
6. Put u plus
7. Ti meni ništa
8. Otrov feat. Dino Šaran
9. Od sutra
10. Izdajničko kolo
11. Novi dan feat. Alejuandro Buendija

Veoma interesantan album sa elementima funka, rocka i jazza koje svira bend, a koji se perfektno uklapaju sa hip-hopom koji izvodi Edo. Takođe u nekim pesmama možemo da primetimo i tu dozu etno muzike prepoznatljivu na ovim prostorima koja je ubačena u refrene i neke delove pesama.

Edo Maajka je svoj novi album “Put u plus” najavio video-spotom i singlom “Bolje je bolje” koji je snimio sa Jadrankom Ivaniš iz grupe Jinx. Pesmu možete pronaći i poslušati na youtube kanalu Edo Maajka.

 

Nakon preslušavanja celog albuma, citirao bih reči Eda Maajke za koje mi se čini da savršeno opisuju ovaj album. Izjavu Eda počitao sam u opisu najave za njegov koncert koji će se održati u Zagrebu u novembru ove godine: “Samo mi sami znamo koji su dobri, a koji loši obrasci za nas, trebamo slušati sebe, svoj unutarnji glas i biti iskreni prema sebi i tek tada u toj istini možemo dobro živjeti, sve dok igramo uloge i pokušavamo biti samo ono što društvo od nas očekuje, udaljavamo se od sebe.” rekao je Edo.

Ceo album “Put u plus” možete poslušati na Itunes-u,Spotify-ju i Deezer-u.

About the author

Dimitrije

Leave a Comment