Ostalo Vesti

Rap Cartel Konkurs

Written by Rista

asfalt rap cartel

Rap Cartel” i muzički studio ‘’Asfalt’’ raspisuju konkurs za izbor novih muzičkih numera koje će se naći na zvaničnoj kompilaciji ‘’ČETVRTI TALAS’’, koja će biti izdata pod pokroviteljstvom ‘’Take it or leave it records-a’’.

1. Kako se prijaviti na konkurs?
Da bi se prijavili na konkurs potrebno je da snimite i pošaljete Vaš demo snimak pesme u mp3. formatu, trajanju ne dužem od 3 minuta, na sledeću e-mail adresu: rapcartel@tiolirec.com; a takodje je potrebno navesti ime, prezime, pseudonim kao i kontakt telefon.

2. Ko se može prijaviti?
Na konkurs se mogu prijaviti svi izvođači sa prostora bivše Jugoslavije, koji imaju snimljenu svoju muzičku numeru (nebitno kakvog je produkcijskog kvaliteta). Žanrovi koji će biti uzeti u obzir su: Rap, R’n’B, Dance hall, Reggae, kao i mešavina sličnih žanrova.

3. Do kada traje konkurs?
Prijave možete slati do 15. Novembra 2013. godine zaključno sa tim danom.

4. Kada će biti objavljen spisak izvođača koji su prošli konkurs?
Spisak će bit objavljen na zvaničnom sajtu nedelju dana nakon završetka konkursa, kao i na zvaničnoj facebook stranici TIOLI recordsa. Spisak će uključivati imena 40 izvođača koji će dobiti mogućnost da njihove numere naknadno budu snimljene u profesionalnom muzičkom studiju, a 20 najboljih numera će se nakon potpisivanja ugovara, naći na kompilaciji ’’ČETVRTI TALAS’’ koja će imati prodajna mesta širom Srbije do kraja godine.

5. Koji sukriterujumi na konkursu?

Stručni žiri,sastavljen od  domaćih muzičara koji su godinama na našoj sceni, će birati 20 najboljih numera koji će se naći na kompilaciji, a kao kriterijum će biti uzet kvalitet teksta i vokalne mogućnosti izvođača.

asfalt

 

6. Šta sve donosi kompilacija ’’ČETVRTI TALAS’’ izvođačima?

Pre svega donosi punu afiramcija izvođača, čije će se numere naći kako na štampanom i na digitalnom izdanju, snimanje u visoko kvalitetnom muzičkom studiju, mogućnost live nastupa na koncertu koji će biti organizovan nakon objavljivanja kompilacije, saradnju sa afirmisanim izvođačima i autorima, mogućnost snimanja i objavljivanja solo albuma kao i mnoge druge pogodnosti.

Za više informacija budi slobodni da kontaktirate:
Telefon: +381642244002
Mail: rapcartel@tiolirec.com, dachamc@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/mcdacha
Web: www.studioasfalt.weebly.com

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment