Muzika Vesti

RapOpSession#1

Written by Rista

Rap OpSession je projekat koji su pokrenuli VeB (poznat po akapela betlovima, možete ga pogledati kako je zvučao u MY PEOPLE AKAPELA BETLU), Bičer (član grupe Tuhhtš i kolektiva naVAMga) i Serhio Patos (član grupe SPAM). U međuvremenu kao stalna postava priključuju se Rezon, Alehandro Macos (SPAM), Suba i Đošulica MC (6acko), a kroz ove „OpSešne“ provukli su se još i Mićke, Buldožer i Lester. Posle dosta uspešnog prolaza nultog sešna, koji je bio klasičan reprezent ovog projekta, pred vama je i sešn br.1, tematski OpSešn u kojoj je svako uzeo ulogu nekog MC-ja:
Lester – MC Porok, Rezon – MC Plagijator, VeB – MC Na Kvadrat, Suba – MC Hipohondar, Alehandro Macos – MC Arapin, Bičer – Tvrdi MC, Serhio Patos – Nisam MC, Đošulica – Najveći Masonski MC.
Sešn je sniman u BeatBlokz studiju kod Papi Jaaza, za instrumental je zadužen BTC ZZZ (Zavod Za Zabod), a za mix i mastering Patka a.k.a. DelKor.
Momci iz Rap OpSession ekipe najavljuju još ovakvih pesama do kraja godine, a u planu su i ekranizacije istih, kao i promotivni nastup ekipe. Do tada pogledajte šta je najsvežije…

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment