Foto My People TV Nastupi Report Vesti

Raport: Jeru the Damaja u Beogradu (foto i video)

Written by Sh

Jeru the Damaja je održao prvi put nastup u Beogradu u klubu Parlament u organizaciji Just Classix.

Red na ulazu se napravio još oko 23h, za kada je i bio najavljen nastup i klub je već ubrzo bio popunjen. Sjajna slika još pre početka nastupa, na koji se dosta čekalo – Jeru se šetao kroz klub, pričao i slikao sa ljudima. Bio je samo još jedan lik u masi dok su DJ Munja i DJ Kobazz zabavljali ljude, sve do nešto posle pola dva, kada je Jeru odlučio da se popne na binu i počne nastup koji je trajao oko sat vremena.

Sve u svemu dobar nastup. Kako sam Jeru kaže, nije tip repera koji dođe, odrepuje i ode. Voli da bude sa ljudima, voli da animira, priča sa publikom, što je posle svake pesme i radio. Na momente je delovao i kao stand up komičar, koji se pretvara u repera, a publika je na sve to odlično reagovala.

Naučio je da mi nazdravljamo sa živeli, bitches je prevodio kao kurvaz, zastao je kad je u publici spazio jedinog crnca pored sebe, a nije prestajao sa ponavljanjem fraze I’m joking, but I’m serious posle svakog nabacivanja nekoj od devojaka iz publike ili neke druge šale.

Bolje od čitanja svakog opisa je da pogledate video koji smo snimili to veče u Parlamentu, gde se najbolje može videti kakva ja atmosfera bila i kako su izgledali i zvučali neki zanimljivi momenti.

Foto: Miljana

About the author

Sh

Leave a Comment