album Muzika Vesti

Realna Ekipa – Sanjam

Written by Rista

Realna Ekipa je Vršačka rep grupa koju čine Statim i Kru. Grupa nastaje krajem 2016. godine, kada je snimljena i prva pesma za Hip Hop Mrežu 2 pod nazivom ‘ Samo Zelim. Ta prva pesma im je poslužila i kao smernica u kom pravcu žele da nastave da repuju i pišu. Realna Ekipa ima cilj da svojim pesmama ostavi poruku i pouku, kao i da ukaže na neke nedostatke društva, okruženja. Realna Ekipa su svi oni koji rade na tome da svet postane prelepo mesto gde svi žive u sreći, slozi, prijateljstvu.
Realna Ekipa izbacuje album Sanjam koji nam donosi 11 pesama plus Intro i Outro.

” Ovim albumom želimo barem malo da skrenemo pažnju sa nebitnih stvari koje nas okružuju i usredsredimo se na prave probleme današnjice, kao i na prave vrednosti života. Niko sem nas samih ne može uticati na svoj životni put. Ako želimo promenu, neka prva promena budemo mi sami, a posle toga tu istu možemo očekivati od ostalih” – kažu momci iz grupe. Iako pouke zvuče kao politička kampanja, oni su sebi odredili teme koje žele da obrađuju u svojim pesmama. “Želimo bolji svet bez bola, zla i pakosti. Iskupljenje za sve grehove i loše odluke koje smo doneli tokom svog života. Želimo toplinu koja će ugrejati svaku ‘ dušu od leda ‘ i povratiti joj nežnost koju je nekada imala. Sanjamo o svetu bez siromaštva, nasilja, pohlepe… Vreme u kojem se porodice ne raspadaju zbog premalih primanja. Nadamo se da će to vreme uskoro doći i da će svi ti naši snovi postati java.”

U nastavku možete poslušati album Sanjam. Možda vam ove poruke koju momci imaju pomognu da više obratite pažnju na sam tekst. Naravno, reč je o mladim momcima koji tek treba da pokažu svojim radom i trudom da će stvoriti taj put kojim žele da koračaju.

Očekujemo vaše komentare

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment