Dance Art Vesti

Red Bull BC One – uživo na B92 30.11 u 12h

Written by Rista

Competitors, Kid Cruz - Performance
Ukoliko niste planirali odlazak u Seul, prenos uživo ćete moći da pratite na TV B92 u subotu, 30. novembra od 12 sati popodne.
Prošle godine, milioni ljudi su se uključili da gledaju Mounira koji je osvojio Rio de Žaneiro u Brazilu. Pošto 2013. godina označava 10-ogodišnjicu ovog šampionata, ovogodišnje Red Bull BC One svetsko finale u Seulu, Južna Koreja, predstaviće najveću takmičarsku konkurenciju do sada. Top 16 B-Boyeva iz 2013. uključuje prethodnih osam svetskih šampiona (uključujući i jedinog dvostrukog svetskog prvaka, Francuza Liloua), koji će se boriti protiv šestorice pobednika regionalnih finala i dvojice Wild Card igrača. Pobednik zaista može biti bilo ko od njih!

Prenos uživo pratite na TV B92, u subotu 30. novembra, od 12h popodne. Ovo je zaista dešavanje koje ne želite da propustite!

Red Bull BC One je najznačajnije jedan na jedan B-Boy takmičenje na svetu. Svake godine se takmiči hiljade B-Boyeva na nacionalnim Cypher takmičenjima širom sveta, za mesto na jedno od šest regionalnih finala, koja se održavaju u Zapadnoj Evropi, Istočnoj Evropi, Severnoj Americi, Južnoj Americi, Pacifičkoj Aziji i Srednjem Istoku i Africi. Pobednici dobijaju kartu za Red Bull BC One svetsko finale, na koje ulaze 16-orica, ali samo jedan može da bude krunisan za šampiona.

Prvi Red Bull BC One je održan 2004. u Švajcarskoj. Od tada, godišnje takmičenje se održavalo od Nemačke do Brazila, Južna Afrika, Francuska, SAD, Japan i Rusija.

Ove godine se obeležava 10 godina Red Bull BC One takmičenja, a svetsko finale odlazi u Seul u Južnoj Koreji, domu nekih od najinovativnijih brejkera današnjice. U znak proslave dekade prvoklasnog brejkinga, svi prethodni svetski šampioni će se vratiti na podijum i još jednom pokušati da osvoje titulu u Seulu.

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment