Event Vesti

Red Bull Mc Battle @ Dom Omladine

Odlukom stručnog žirija, u sastavu: Mikri, Struka i Gru, najbolji srpski mc u fristajl betlu je Grasshopper.

U konkurenciji šesnaest trenutno najboljih fristajlera kod nas, on se, ako je suditi prema odluci žirija, najbolje pokazao. Osim pobednika u toku dvočasovnog programa u ringu su se rimama borili: Beli, Dripac, Pinki Montana, Rizone, Ulezavunje, Zi kul, Zekaj, Deda, Miksa, Jana, Don Draki, Buka, Kza, Samuraj Krek i jedina devojka Ajs Tea. Bitove su selektovali DJ Raid i DJ Mrki. U toku revijalnog dela programa nastupili su Bvana, Gazda Paja i Who See.

U punom Domu Omladine atmosfera je bila neočekivano dobra, mogu reći odlična. Publika je neprestano učestvovala tokom takmičenja. Među posetiocima ovog rep spektakla videla sam neke domaće repere, da ne nabrajam jer verovatno je neko došao, a ja ga nisam uočila, pa da bude da ga nisam pomenula. Nažalost podrška starijih kolega repera bila je u znatno manjem broju nego prošle godine. Ipak, obradovalo me kad sam u masi srela drugara i njegovu ekipu koji nemaju veze sa rep muzikom, a došli su da podrže skup i provedu se uz rime i bitove.
Domaćin programa je bio Relja VIP.


Nakon završetka događaja oko pola 1, veliki broj posetilaca je produžio u klub Ilegala gde se svakog petka održava Friday Swag, koji je ove večeri bio zvanični afterparty Red Bull Mc Battle-a.

Uskoro očekujte kompletnu foto galeriju sa ovog dešavanja

About the author

Sh

1 Comment

  • Ko je ovaj ortak u fasisticka cetvorka majici sto salutira? Jel ovo rep betl ili skinhed zurka?

Leave a Comment