Event Najava Vesti

Red Bull MC Battle @ Dom Omladine

Nakon prošlogodišnjeg premijernog izdanja Red Bull MC Battle, održanog u prepunoj sali Doma omladine u Beogradu, sve je spremno za drugu rundu najvećeg freestyle hip hop takmičenja u Srbiji. Pozivaju se svi bacači jakih rima, momci i devojke, da se prijave za takmičenje i u borbama 1na1 pokažu svoje umeće.

Prošle godine takmičenje je izbacilo nekoliko do tada anonimnih imena, a danas ti isti MCjevi imaju česte nastupe i vrlo uspešne freestyle-ove koji se redovno kače na internet. Battle i freestyle su najteže, ali i najkreativnije discipline u rep muzici. Rečima i stilom mora da se iskaže ego trip autora, ali i ponizi protivnik. Još uvek se prepričavaju rime od prošle godine.

Prijave za Red Bull MC Battle 2012 počinju od danas i vrše se preko e-mail adrese mcbattle@redbull.rs, a pored ličnih podataka o MCju: ime, prezime, nadimak, kontakt telefon i adresa, prijava treba da sadrži i link ka video materijalu gde se može čuti freestyle. Rok za prijave je 5. decembar, nakon koga će žiri u sastavu Gru, Struka i Mikri odabrati 16 najboljih MCjeva koji će se pojaviti pred beogradskom publikom i boriti se za krunu najboljeg srpskog freestyler-a.
Kao i prethodne godine, po sistemu eliminacija, na takmičenju će se više ceniti rime osmišljene na licu mesta, smisao teksta, konkretni odgovori na napade protivnika, duhovitost, flow i nastup na stejdžu dok će unapred pripremljeni tekstovi biti slabije ocenjeni od strane žirija.
Ko je dorastao izazovu? Prijave počinju

Specijal posvećen Red Bull MC Batlle-u možete pogledati ovde

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment