Muzika Vesti

Replay objavio svoj prvenac “Multi Šejker”

Written by Miljana Kljajić

Nikola Anđelković a.k.a Replay je u rep priči od početka 2008. godine, ali za sve ovo vreme nije imao nijedan ozbiljniji projekat, već su to uglavnom bili singlovi na njegovom youtube kanalu. Međutim, odlučio je da 5. decembar bude dan kada će se i to promeniti, te je tada objavio svoj prvenac.

“Odlučio sam da ostvarim neki od svojih snova koje sam imao još od ranije i završio sam projekat pod imenom ‘Multi Šejker‘. Naziv je došao skroz spontano, radeći različite stilove muzike koji su uglavnom skoncetrisane u rep ,ali na albumu ima svega, a najviše reggeton zvuka koji inače dosta volim i slušam” , kaže Nikola, navodeći da polako ulazi u ozbiljniju priču i da se nakon ovog albuma već ugovaraju ozbiljni dueti.

Produkciju, miks i mastering je radio Nemanja Terzić (Neks), cover i pomoć oko tehničkih stvari na youtube-u je odradio Tomica Mutavdžić, a za fotografije su zaslužni Filip Ristić i Nikola Veselinović.
Kako Nikola kaže, ovaj album govori o svačemu, ali je ipak skoncentrisan na komičnije pesme, jer smatra da to ljudima odgovara ( a i lično mu takav način izražavanja u rep muzici najviše leži)

Njegov album od 15 pesama možete poslušati na njegovom youtube kanalu, dok se ne bude uskoro pojavio i na Deezeru
Replay- Multi Šejker

About the author

Miljana Kljajić

Leave a Comment