Najava Ostalo Vesti

Samuraj Krek i Loco Morocco danas kreću na veliko finale

Written by Rista

Odbrojavaju se poslednji sati do velikog finala ovogodišnjeg izdanja Red Bull Raplike!
Velika završnica održaće se u subotu 30. juna na Sonom trgu u Tuzli, posle prve serije nacionalnih finala koja su održana u Srbiji, BiH i Hrvatskoj!
Već dugo unazad, Red Bull RapLika predstavlja pun pogodak kao projekat povezivanja regionalne scene, ne samo kroz takmičare koji zdravim rivalstvima i betlovima čine jedni drugima boljim, nego i kroz članove žirija koji imaju idealnu priliku da se sastanu i vide koje mlade nade im dolaze.

Tako će biti i ovaj put, u subotu će se u gradu soli suočiti osam najboljih rep improvizatora, a to su Arot, Sokol i MC Nuha (BiH), Usce, Krljo i Tzre (Hrvatska), zatim Samuraj Krek i Loco Morocco iz Srbije.
Oni će u subotu pokušati da iskoriste svoju priliku, a ovaj put će ih ocenjivati žiri u kojem će sedeti Frenkie, Vojko V, Kendi, Toza (Rap Skillz) i Zlatko. Voditelji su Sajsi MC i Helem Nejse, a odgovornost za muzičku podlogu preuzima DJ Soul.

Loco Morocco i Samuraj Krek će se boriti da dobar niz iz Srbije prenesu i u Tuzlu, imali su dovoljno vremena da se pripreme i skautiraju rivale, a zanimalo nas je i šta možemo od njih očekivati u subotu.
Malo sam vežbao sa drugarom Čevuom koji je takođe učestvovao na nekoliko betlova. Malo smo bacali feestyle spontani, ništa se nisam specijalno pripremao za betl – kaže Samuraj Krek.
I ja sam nekako spontano bacao freestyle sa drugarima. Nisam se baš nešto posebno spremao – nadovezuje se Loco Morocco. Takođe, kod Locoa je prisutna i mala trema, dok Samuraj Krek kaže da i nema barijeru jer je već učestvovao na nekoliko velikih turnira.
Ne znam šta da očekujem u subotu. Zavisi kako budem inspirisan, ali uvek očekujem da pobedim. Nikad se ne zna – poručuje Samuraj.
Sa druge strane, Loco Morocco ima svoja očekivanja.
Samo očekujem da dam sve od sebe. Ako tako bude ja sam zadovoljan, pa ćemo da vidimo šta će da bude. Nije mi najvažnije da pobedim. Nije sve u pobedi i porazu.
Za kraj nas je zanimalo da li bi nekoga izdvojili i ko može da iznenadi.
Pratio sam i ostale učesnike. Svako je specifičan na svoj način. Usce mi je dosta interesantan. Videćemo u subotu ko će da iznenadi – poručuje Loco, Samuraj je upravo bivšeg rivala izdvojio kao aduta.
Loco Morocco može da iznenadi ako ostane u svom elementu kao u Beogradu. Baš dosta obećava.

Obojici želimo puno dobrih rima, a dokle će dogurati, znaćemo u subotu! Takmičenje na Sonom trgu počinje u 19h, a ulaz je slobodan.

izvor: redbull.rs

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment