Vesti

Samuraj Krek je novi srpski šampion

Written by Rista

Srbija je dobila novog Red Bull-ovog šampiona. Samuraj Krek je od prve do poslednje runde pokazao zavidan nivo spremnosti i odlične pančeve kao i odgovore na direktne prozivke protivnika i u finalu je pobedio Loco Morocco-a. Loco Morocco dolazi kao neka vrsta autsajdera jer niko pre početka takmičenja nije davao šanse da dođe dalje od druge runde, niti je 99% ljudi čulo uopšte za njega, a danas ima titulu vicešampiona. I zajedno sa Krekom predstavljaće Srbiju na velikom regionalnom finalu koje se održava 30 juna u Tuzli.

Sudijama uopšte nije bilo lako. Sajsji MC, Smoke i Eufrat koji je zamenio svog saborca iz grupe su pokušavali da “izmere” ko je bolji, čija je rima jača i kako je takmičenje odmicalo tako su i presude postajale sve teže. Samo ćemo spomenuti da su nakon finala morali da se odvoje i da većaju. I svako je imao svoj stil kako je presuđivao u čiju korist, ali nikako pdluka nije bila laka. NA kraju je ispalo odlično, điri je rekao Samuraj Krek a publika je imala svog favorita – Loco Morocco-a. Obojica idu u Tuzlu, Samuraj Krek sa ozbiljno reputacijom u battle svetu, Loco Morocco opet kao autsajder ali je sigurno da će se ostali učesnici sada spremiti za njegov stil i da neće biti iznenađenje ako opet stigne do finala.

Treba još spomenuti da su VeB koji je branio titulu ispao u prvoj rundi, takođe je i L.A.F bio u grupi favorita, ali je i on završio takmičenje u prvoj rundi. Osvajač i polufinalista od prošle godine su ispali u prvoj rundi.

Sve u svemu, sinoć je Zappa Barka bila prepuna, svi koji su došli imali su prilike da uživaju u predobrim betlovima. Kratak recap pogledajte u nastavku

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment