album Muzika Vesti

Shommytto x Ksoa – Nekad vrh nekad dno

Written by Dimitrije

Minimalne su šanse da ukoliko posećujete rep nastupe niste naišli na ove momke – Ksoa i Shommytto! Ako ih niste slušali kao predgrupu različitim izvođačima, sigurno ste mogli da ih vidite tu u publici, a u slučaju da postoji “open mic” momenat – gotovo obavezno i na bini.

Pred nama je njihov prvi zajednički album – “Nekad vrh nekad dno“!

Pre nešto više od godinu dana opasnu prašinu podigli su pesmom “Daj majk, daj blant” u saradnji sa BIGruom i Pajom Kratkim, a nakon video-spotova za pesme: “Boom“, “RIL“, “U ovom sranju nisam sam” i “Moja pobeda, koje su ujedno bile i uvertira albumu, konačno zatvorili celinu.

“Za mene ovaj album predstavlja proizvod rada, truda, i zajedničke bleje pre svega. Ovo je prva stvar na koju sam maksimalno ponosan i zadovoljan finalnim učinkom: od tekstova, instrumentala, miksa, kompletne produkcije i na kraju izadavanja i ispraćenosti ljudi, bukvalno sve je ispalo kako smo planirali.” rekao je Ksoa.

“Album nosi ime “NEKAD VRH NEKAD DNO“, jer u periodu stvaranja albuma imali smo trenutke u kojima smo bili u blatu do vrata, a kasnije i trenutke koji su nam bili najlepši i najjači u životu i tako u krug – jednostavno život.”

“Osamdeset posto instrumentala radio je Vuk Starinac. Njemu smo neizmerno zahvalni, Jedan instrumental uradio je Lesa UTC, a ostatak sam radio ja. Album je snimljen u Sick Touch studiju, gde smo uvek bili ugošćeni kao domaći i gde ćemo nastaviti da snimamo.” nastavio je Ksoa.

“Takođe veliko hvala i najveće poštovanje glavama koje su nam upotpunile album svojim strofama i refrenima i učinili ga još boljim!”

Ceo album Shommytto x Ksoa – Nekad vrh, nekad dno možete poslušati na deezer-u, dok spotove za pesme sa albuma možete pogledati na njihovom youtube kanalu.

Takođe, album su izdali u fizičkoj formi u obliku CD-a koji možete poručiti preko njihove facebook stranice.

About the author

Dimitrije

Leave a Comment