Neki novi klinci Vesti

Shutup, Ralmo, Ignja, 4te, Egoist, Gigant imaju nove pesme

Written by Rista

U proteklom periodu smo neopravdano zapostavili nova lica i manje afirmisana imena na domaćoj sceni. SAda se vraćamo na stari format i u jednom članku ćemo predstaviti nekoliko novih pesama od manje afirmisanih izvođača.

Shutup imaju novi spot za pesmu SMB. Inače, jedan od članova ove grupe je Poppino kojeg često možete videti na tattoo konvencijama, a takođe ste ga upoznali i preko Rep Karikature.

Ralmo stiže iz Novog Sada. Pesma Ulica Ne Zna Ko Ste Vi je snimana u studiju Štek. Na ovoj pesmi godtuje MothaFunky Guru pa možete poslušati kako zvuči ova saradnja.

Ignja iz Banja Luke donosi kratki reprezent koji je nazvao Pakao Na Zemlji Session. Ignja je član ekipe Grin Bulz i o njima ste već imali prilike da čitate na ovim stranicama.

4te i Egoist dolaze iz Požege. Imaju po 18 godina a repom se bave već 3 godine. Trenutno promovišu spot za pesmu Flow koji možete pogledati u nastavku

Gigant ima novu pesmu koja se zove Nuliranje. Bit je radio Charas Beatz a mix i master Trillian koga smo već detaljnije upoznali u prethodnih nekoliko godina. Poslučate u nastavku Nuliranje

Od ovih ponuđenih koja vas je pesma iznenadila, a koja razočarala? Da li po vama ovde ima imena na koje treba više obratiti pažnju? NApišite u komentaru vaše mišljenje.

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment