Report Vesti

Sick Touch @ Marina sv. Nikola ( raport)

Written by Kristina

Nastup Mlate i Cobrana iz grupe Sick Touch održan je sinoć na splavu Marina sv. Nikola na Dunavskom keju u Zemunu, a fotke možete pogledati ovde. Žurka je počela u 21 čas kada je DJ Djera Bg Vertigo, dva dana pred svoj odlazak u Ameriku, zagrevao atmosferu za rep nastup koji je usledio nešto pre ponoći. Specijalni gosti koji su ujedno prvi repovali su bili Lekr a.k.a. Code i Smoke Mardeljano iz Ltdfm-a.

DSC_1116_800x533

Pesma kojom je Lekr otvorio nastup je „Blessa”, a potom je Smoke-u predat mikrofon „kao što pravila kulture nalažu“. Takođe, publika je imala priliku da sinoć čuje Smoke-ovu „Hroniku“, kao i pesme „Brate čuvaj se”, „Kroz ovaj život”… Ltdfm ekipi se na bini pridružila i devojka iz publike koja je sa njima odrepovala stvar čiji tekst je znala od reči do reči i zbog toga je dobila pohvale od njih. Inače, Krle je najavio album sa Mlatom koji bi uskoro trebalo da izađe. On je za naš magazin rekao da ćete osim njega i Mlate moći da čujete i Kruksa na bitovima.

DSC_1151_800x533

Beogradska publika je mogla da čuje i rep iz Loznice. Sale RDZ je došao tim povodom u Beograd i predstavio osim starih hitova „Visoko letim” i „Mocart” i novu pesmu „Svi moji drugovi”. On je za našu redakciju izjavio da uskoro možete da očekujete njen izlazak.

DSC_1192_800x533

Ruke gore, ovo nije pljačka. Na bini sada kidaju Cobran i Mlata“. Konačno su na mikrofonu bili oni zbog kojih je publika sinoć došla na splav. Za početak svog nastupa izveli su pesmu „Ček čekiraj”, a potom su „uživali u radu“.
DSC_1165_800x533
S obzirom da je reč o manjem prostoru sa intimnijom atmosferom, posetili su ga oni koji su „deo klana“. Zbog toga nije ni čudo što je atmosfera bila na vrhuncu prilikom izvođenja ove pesme koja ima skoro 2 miliona pregleda.

Sick Touch je sinoć svoje fanove sproveo kroz vremeplov „bolesnog dodira”. Pesme su izvođene hronološki, pa su nakon hitova iz 2007. sa albuma „Ma da” usledile numere sa „Sick Touch Ere”. Za kraj su odrepovali i pesme sa poslednjeg albuma „Firmirana beda” na kome su među gostima bili Hornsman Coyote i Andra, ali su pesme snimljene sa njima sinoć izveli bez njih. U publici je bio Anke koji je takođe bio jedan od gostiju na albumu, pa su ga Cobran i Mlata pozdravili sa bine. Skandirajući „Mare, majstore” , oni su pozvali Tatišu da im se pridruži.
DSC_1264_800x533

Nastup nije bio na moru, ali je „Sick Touch na vodi”, pa je događaj zatvoren pesmom „Gori more”.
S obzirom da su maksimalno podigli atmosferu sa pesmom „Večeras je naše veče”, opravdano je reći da je sinoć i bilo tako. Iako je ovog puta u pitanju bio manji nastup, ljudi su uživali u timeline-u najvećih hitova Cobrana i Mlate.

 

DSC_1242_800x533

Cobran je za naš magazin rekao da se planira veći nastup početkom sledeće godine i da će do tada snimiti spotove za neke pesme. Za kraj, on je pozdravio članove naše redakcije i poručio da znamo šta radimo, a vi pročitajte šta smo uradili i procenite da li je Cobran u pravu.

Kristina Belović
foto: Una Vojvodić

About the author

Kristina

Leave a Comment