Muzika Spot

Sick Touch strikes again, nova pesma i spot

Written by Miljana Kljajić
Ovo je prva pesma posle nekog vremena da smo seli nas četvorica i odradili zajedno neku stvar“, bio je Cobranov komentar na novu pesmu koju su  objavili Mlata, Sale RDZ, Žuti i on zajedno. Kakvo osveženje čuti ih opet ih na istoj pesmi, zar ne? 
Ne verujem ništa je pesma koja je toliko lagana, da je samo treba pustiti i opustiti se. Mada, iako uz muziku možete iskulirati, ne treba ignorisati tekst, ipak je to Sick Touch sa imenom i kredibilitetom, koji su i dan danas zadržali. Bit je sada odradio Anke, Mix Jan Zoo, a snimano je u njihovom studiju. Momci predstavljaju Fontanu, deo Novog Beograda, a ne može se poreći da to rade na isti način kao nekada, tj odličan.

Da  li možete očekivati još neki projekat u okviru grupe? Paa, osim nastupa 27. novembra u Domu omladine (za koji ste vrlo dobro obavešteni, jer su vas više puta pozvali na isti), rečeno nam je da će ovakvih pesama biti još, jer ih je Ne verujem ništa spojila i vratila u trip samog početka njihovog snimanja, kada su krenuli da rade kao Sick Touch.

Informacije su proverene, znači da ćete i dalje moći da ih hvalite na njihovom Sick TouchTV , uživate u dobroj muzici i pustite pesmu na repeat!

About the author

Miljana Kljajić

Leave a Comment