Report Vesti

Sick Touch u Monsunu ( raport )

Written by Kristina

Sick Touch je sinoć održao koncert u klubu Monsun. Ujedno, ovo je bila pretpromocija Mlatinog drugog solo albuma „Psycho Boogie“. Atmosferu pred nastup je zagrevao DJ Begafank, a MC-evi Sick Touch ekipe su se popeli na binu nešto posle 22 časa. Oni su izvodili pesme koje je publika već dobro znala, ali su takođe posetioci sinoćnog nastupa imali priliku da prvi put čuju neke od pesama koje još uvek nisu objavljene. Na bini se nalazio i video bim, pa su nastupe vizuelno pratili i spotovi koje su do sad snimili članovi Sick Touch-a.

#sicktouch#dragadraga#monsun

A photo posted by My People Magazin (@mypeoplemagazin) on

Nastup je otvoren „letnjom” verzijom pesme „Tango za dušu” za koju je bit radio Anke, a ova pesma će se naći na drugom izdanju Summerfunk-a. Nakon što je Cobran pozdravio publiku koja je posetila koncert, kao i Žutog koji nažalost nije bio u prilici da poseti ovaj događaj, mikrofon je preuzeo Sale Rdz, član grupe Sick Touch iz Loznice. On je izveo novu, još uvek neobjavljenu numeru „Svi moji drugovi”, kao i pesmu „Visoko letim”.

Ređali su se hitovi sa poslednjeg albuma Cobrana i MlateFirmirana beda“, kao i sa prethodnih.
Naravno, njihovi nastupi se ne mogu zamisliti bez pesme sa višemilionskim pregledima „Deo sam klana”, pa ni sinoćni nije bio izuzetak. Međutim, ovog puta su je izvodili u novim majicama sa natpisom naziva ove pesme.

Cobran je rekao da nije očekivao da će biti tako malo ljudi, s obzirom da se ljudi stalno raspituju za termine njihovih nastupa, a potom su izveli pesmu „Neću da se naviknem“.

11117946_10155468057545055_605133165_n

Da mi neko da ceo svet koji će mi kurac, ako nemam pravog druga, nemam pravu ljubav…” reči su nove Mlatine solo pesme koja će se naći na njegovom drugom solo albumu „Psycho Boogie“. Muziku za album je radio Filip iz ekipe Drama Delight iz Loznice, a kako je Mlata rekao u desetoj epizodi emisije My People Show-a, gosti su, osim članova Sick Touch-a i članovi Ltdfm-a i Maja Zhizon.

S obzirom da nam dolaze sunčani dani, „Sve što mi treba” je hit koji je sinoć morao biti izveden, a nakon toga je publika mogla da ,,uživa u radu“, ali i da čuje pesmu ,,Stavite gas maske” uz Cobranovo skidanje pantalona na bini. Za sam kraj skoro dvočasovnog koncerta izvedena je originalna verzija pesme kojom su i započeli nastup -,,Tango za dušu“, sa originalnim, Mlatinim bitom.

Da li su zahlađenje i promena vremena negativno uticali na domaću publiku ili je sve više zastupljen trend pasivne publike koja sluša rep „od kuće”, sa kompjutera, mobilnih telefona ostaje otvoreno pitanje, ali zaključak je isti – Monsun nije bio pun sinoć. Međutim, oni koji su posetili ovaj događaj su zasigurno mogli da čuju najveće hitove ekipe Bolesnog Dodira i da uživaju u njihovim, kako starim, tako i novim pesmama koje će njihova verna publika tek pevati na nastupima sa njima u glas.

Kristina Belović

About the author

Kristina

Leave a Comment