Muzika Ostalo Vesti

Raekwon repuje na Coby-jev bit

Written by Rista

Bassivity Digital zahvaljujući Vanji koji živi i radi u USA, često sarađuje sa stranim izvođačima. Poslednja pesma koja je izašla iz te saradnja je Maino i Raekwon i pesma Bet That, matricu potpisuje Coby. Međutim ista ta matrica se nalazi i na Sivilovoj pesmi Dobru Volju Lovimo.
“Redovno šaljem bitove u Ameriku, preslušavaju se, prolaze ljudi dok neko ne zabode. Lepo je čuti Raekwona na svom bitu. Sve bitove koje dajem ovde, šaljem i Ameriku i izvođači znaju da može da se desi da bude isti bit, kao što se sada desilo.” – kaže Coby koji dodaje da teoretski može da se desi da različiti izvođači, jedan odavde i jedan iz Amerike, uzmu nekoliko bitova i da se poklope sa pesmama. To onda otvara neke nove opcije koje se mogu iskoristiti, i koje ne sumnjam da će Bassivity Digital znati da materijalizuje, ali verovatnoća je jako mala da jedan izvođač odavde izabere istih nekoliko bitova koje je uzeo jedan izvođač iz Amerike.
Sivilo je i na ovaj način skrenuo dodatnu pažnju na svoju pesmu i na svoj album. Poslušajte obe verzije pa izaberite svog favorita

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment