album Muzika

Sky Wikluh – Pola paketića iznenađenja

Written by Dimitrije

Sky Wikluh na samom početku nove godine donosi publici novi album!

Pre godinu dana Sky je izdao dvostruki CD – “Amovi” i “Sam pao sam se ubio” pod svojim pravim imenom – Đorđe Miljenović. Tokom cele godine najčešće smo mogli da ga čujemo upravo kao Đorđa Miljenovića, a ne Sky Wikluha, kako sa bendom uživo izvodi pesme sa ova dva albuma. Sada je pred nama album koji je ponovo rađen pod umetničkim imenom, a neko bi rekao i “alter egom” – Sky Wikluh.

Album pod nazivom “Pola paketića iznenađenja” sastoji se od 7 pesama, a u potpisu stoji “Sky Wikluh i neprijatelji” što aludira na goste koji se nalaze na Viklerovom albumu: Bvana iz Lagune, DJ Rahmanee, Eufrat, Vukašin Marković, Ajs Nigrutin, Pablo i Ivana Vukmirović, a verovatno najinteresantniji Viklerov gost je upravo on sam, samo kao Đorđe Miljenović, na pesmi “A sad adio”.

Interesantan album koji je spoj modernog hip-hop zvuka, disco-funky instrumentala uz prepoznatljivo Viklerovo pevanje definitivno je pravo osveženje. Preporučujem da poslušate album i naravno ostavite komentar.

Ceo album se nalazi na Mascom youtube kanalu. U duhu novogodišnjih praznika, Deda Mraza i darovanja, album je postavljen za besplatno preuzimanje. 🙂

About the author

Dimitrije

Leave a Comment