Muzika Vesti

SLOM i Tril Digital ponovo sarađuju

Written by Miljana Kljajić

Ako se sećate kada su članovi SLOM bagre i Tril Digitala- Heck i Jankara, izbacili pesmu Zver punog meseca, onda se se sećate i da su to momci koji i dalje jure cilj onog old skul repa. Nema tu lažnih reči, preuveličavanja, autotune-a ili bilo čega što može pokvariti njihov status mladih momaka koji su u usponu i za koje mnogi reperi sa kredibilitetom imaju samo reči hvale. Sada je drugi član Tril-a, The W, sarađivao sa Heckom i njihovo novo ostvarenje se naziva Duboko!

Neki subjektivni osećaj je da su SLOM, Tril Digital i Prva Ekipa kao jedna grupa, tačnije ljudi koji dele istu viziju, a njihove saradnje dokazuju da uspevaju u tome da iznesu svoje umeće na najbolji način. Oni snimaju u SLOM Studiu, koji se otvorio relativno skoro, ali to ne znači da već ne radi punom parom. Iz tog studija (uz Tril Digital Studio) je sada izašlo nešto što je i više nego odlično, što audio, to i vizuelno.

Mix i master je odradio Vuk Kovačević ( The W), a video Luka Medić.

Ono što iz pouzdanih izvora možemo da najavimo je da ovi momci spremaju sve bolje i jače stvari, nemaju nameru da prestanu, a i zašto bi? Duboko su u ovome, da bi sada stali!

https://www.youtube.com/watch?v=QNc_oWci1vU

About the author

Miljana Kljajić

Leave a Comment