Report Vesti

Struka i Reksona sa postavkom All Star Bassivity-a preuzeli Božidarac (raport)

Written by Miljana Kljajić

1, 2, 3, da to smo mi … Da, to su bila dva momka koji su upravo tom pesmom započeli svoj prvi koncert (ako se promocija albuma ne računa). Pre 3 meseca je na hip hop scenu izašao album Totalna Kontrola. Utisci su se slegli, promocija albuma se izvela mesec dana nakon toga, a sada su Struka i Reksona odlučili da pojačaju svoj nastup uz postavku All Star Bassivity-a.

Imali su podršku deset kolega, sa kojima su izvodili kako stare, tako i nove hitove. U subotu, 26. decembra su nastupali u Centru za kulturu ‘Božidarac’ i napravili znatno bolju atmosferu nego na promociji, bend je bio uvežbaniji, Struka i Relja takođe. Ikac, Arafat, Kendi, Papi Jaaz, Furio Đunta, Mali Mire, Bvana, Neni, Lud i Cjofo MC su bili momci koji su sa njima dali svoj maksimum da posetioci osete njihovu energiju. Posećenost, koju sam lično očekivala, bila je manja, s obzirom na toliku pomamu za njihovim novim pesmama.

Međutim, kako njih dvojica navode- više nije bitna posećenost, već zabava. U energiju koju su svi izneli se ne može sumnjati, a ruke su posebno bile u vazduhu kada su repovali stare hitove. Struka i Reksona i sami kažu da im je bilo drugačije, zbog samog koncepta koncerta, ali da su svakako zadovoljni feedbackom publike. S obzirom na to da im je ovo prvi nastup u sklopu turneje, koju su najavili još nakon promocije, a oni svakako rade u sve jačem tempu, nastupi koji će se održati 15. i 16. januara u Sarajevu i Mostaru će bez sumnje izazvati pozitivne reakcije. „Nema više očekivanja, radiš i posle šta se desi. Bitno je da je zabavno, a odavno smo prestali da pratimo kolika je posećenost“, zaključio je Reksona.

Veoma čudan osećaj kada slušaš npr 1001 plan, pa se prisećaš kako su tad izgledali i upoređuješ koliko su u stvari s godinama samo napredovali i koliko energije su dobili na tim koncertima. Izgleda da nije samo vino to koje je godinama sve bolje. Svi koji nose scenu već godinama to najbolje znaju.

 

Miljana Kljajić

About the author

Miljana Kljajić

Leave a Comment