Muzika Spot Vesti

Stupi iz Prve Ekipe objavio novu pesmu

Written by Miljana Kljajić

Luka Stupar, rep publici poznatiji kao Stupi je momak iz Beograda koji je član Prve Ekipe, objavio je prvu pesmu pod nazivom “Volim” sa predstojećeg albuma “Centar 1”.

“Ovu pesmu sam hteo da pošaljem za Hip Hop Mrežu, ali sam odustao od te ideje, jer mi se mnogo dopalo kako je ispala pa sam rešio da je sačuvam za album. U suštini, pesma govori o stvarima koje me pokreću.”, izjavljuje Luka.
Na pesmi su radili i Flame iz Flame AudioStudio-a (bit, mix i master, a na istom mestu je pesma i snimljena). Video je odrađen uz pomoć Ukova (koji je takođe član Prve Ekipe), Ksoe i Stileta koji su mu ustupili kameru kako bi projekat bio realizovan.
Ovom pesmom je najavio svoj novi album, koji je planirao da objavi krajem maja, koji će takođe biti sniman u Flame AudioStudio-u, a gosti će mu biti: Prva Ekipa (Ukov, Volk i Svaba), SLOM (Kza, Coa Mufljuz, Seuk i Heck), Tril Buraz (Jankara i The W), Flame, Day Who, Gosa sa Raskršća, Bustin’ Džiber i Ćuba. Kako kaže, na albumu će biti 17 pesama i pažnja će biti na bum bepu, dok će trep biti zastupljen u dve do tri pesme. a na njemu će biti obraćena pažnja na bum bep, dok će trep biti zastupljen u 2-3 pesme.

Mladi ljudi i nove nade su oni koji čine hip hop svežim i dok god bude onih koji u njemu vide izvor svoje sreće, hip hop će živeti.  Stupar je jedan od njih, njegove pesme su do sada bile konkretne i realne, pa čekamo Centar 1 da nas pogodi u centar. Dok se to ne bude desilo, mogu se očekivati par spotova za koje će montažu raditi malosamo i njegova malenkost.
Poslušajte novu Stupijevu pesmu

About the author

Miljana Kljajić

Leave a Comment