Ostalo Report Svi kao jedan Vesti

Svi kao jedan 2013 – drugi dan muzičkog programa (15.06.)

Written by Rista

onyx

Pogledajte i foto galeriju, kao i video sa drugog dana festivala. Možete i glasati koji vam je od domaćih nastupa bio najbolji na ovogodišnjem festivalu

Ne mogu da počnem od početka, tako da ću početi od vrhunca – Onyx su izdominirali i pokazali kako izgleda pravi šou. Istina, njihove pesme su uglavnom hitične tako da su izrokali sve hitove, čak su izvodili i neke koje nisu njihove, ali tokom njihovog nastupa nivo adrenalina u publici uopšte nije padao.
Noć počinje sa trubačima na iznenađenje svih, a serijal nastupa su otvorili Struka i Lud, i zaista Struka ima širok repertoar pesama koje dižu masu.

Picture-069

Nakon njega One Shot koji malo spuštaju tempo pa Cantwait koji je sve prisutniji i sve popularniji. Mučeničku grupu sam slušao prvi put (kao i većina) i na prvo slušanje zvuče dosta pristojno. Tada na scenu dolaze Onyx i zaista priređuju pravi spektakl. Juice ovaj put nije pravio nikakva prijatna i neprijatna iznenađenja, nego je odlučio da nas iznenadi izborom pesama i zaista jednim odličnim nivoom nastupa. Smoke Mardeljano i cela LTDFM ekipa su ljudi o kojima će se sigurno u budućnosti sve više pričati i pisati. Smoke ima harizmu, rutinu i čini se da ga i publika voli. Noć zatvaraju Prti Bee Gee i Bvana. Prti su i prošle godine nastupali u istom terminu i nekako postaje normalno za njih da zatvore i ovogodišnji festival, barem kada je reč o muzičkom delu.

Picture-708

Sledećeg vikenda nas očekuje block party u Skejt parku kod Ušća…(možda krajnje vreme da se snimi srpska verzija Dave Chappelle-ovog filma Block Party)

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment