Ostalo Report Svi kao jedan

Svi Kao Jedan – Drugi dan

Written by Rista

Drugi dan trećeg po redu festivala Svi Kao Jedan je bio rezervisan sa DJ-eve i bboy/bgirl sledbenike.

Popodnevni matine je počeo sa DJ Radionicom i školom skrečovanja.

Dj Kobazz

Iako je izgledalo da nije baš veliko interesovanje, kada sam hteo da naučim da skrečujem i da miksam, saznao sam da moram da čekam red, tj da interesenata ima. Na četiri para gramofona su nam pokazivali veštine Munja, Kobazz, Mrki i Arhitekt. DA je bilo više ljudi, ne bi valjalo jer bi bilo nemoguće da se svakome odvoji minimum 10-ak minuta da bi se makar nešto naučilo o skreču.

Dj Radionica

Nakon DJ-eva sledio je Take a Break koji je okupio 37 takmičara iz Srbije, Bosne, Hrvatske, Slovenije. Izbor muzike fantastičan, i uvek se na takvim žurkama provedem odlično. Kako su se povećavale runde, tako se povećavao i broj izlazaka takmičara u borbama 1 na 1, tako da smo u finalu prisustvovali pravom sajferu kada je NEzoob pozvao publiku da ustane i napravi krug, a takmičari su imali tri izlaska i pokazali šta imaju.

Take a break breakdance takmicenje

Finale između Boksera (Recognize Crew) i Vida (Flow From Below) je trajalo skoro 10 minuta i pobedu je odneo gost iz Slovenije Vid koji je ujedno pored prestižne nagrade pobednika Take a Break takmičenja, osvojio i 100 eur koliko je iznosila nagrada za prvo mesto.

Pobednik: Vid (Flow From Below)

Pobednik: Vid (Flow From Below)

Po završetku borbi, DJ-evi nastavljaju u istom ritmu, a svi bboyevi nastavljaju naizmenično da pokazuju svoje nove pokrete i veštine.
Ovim se završava prvi vikend festivala, misija obavljena, uspešno zagrevanje za pik sezone narednog vikenda.

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment