Svi kao jedan Vesti

Svi Kao Jedan – info

Written by Rista


Treći Hip Hop festival Svi kao jedan ove godine biće održan u periodu od osmog do 24. juna i to na nekoliko lokacija u Beogradu, a pod generalnim pokroviteljstvom energetskog pića Guarana.

Ceo koncept festivala koji objedinjuje sve elemente hip hop kulture (rep muzika, brejk dens, ulična poezija, grafiti, kao i ekstremni sportovi poput skejta, rolera i bmx-a) ove godine će biti podeljen na nekoliko programskih segmenata, koji će se održati u toku tri vikenda u junu mesecu.

Svaki od ovih programskih segmenata biće posvećen pomenutim elementima hip hop kulture, pa će tako osmog juna u Domu omladine Beograda biti održana serija predavanja, kao i takmičenja u brejk densu i uličnoj poeziji na kojima će prisustvovati brojni učesnici iz zemlje i inostranstva.

Glavni, muzički deo programa, biće održan u petak 14. i u subotu, 15. juna u Depo magacinu u Sava maloj, na kojem će tokom dva dana trajanja nastupiti najveća imena domaće hip hop scene, zajedno sa stranim izvođačima, a tačan broj i imena domaćih i stranih izvođača objavićemo u toku sledeće nedelje.

U subotu, 22. juna, u Skejt parku na Ušću održaće se sportski deo programa koji će podrazumevati takmičenja u skejtu i rolerima, kao i revijalno takmičenje u vožnji BMX-om.

Dan kasnije, na nekoliko lokacija po Beogradu planiran je Meeting of styles, internacionalno takmičenje u crtanju grafita u kojem će učestvovati grafiti majstori iz celog regiona.

Karte će se u pretprodaji naći od ponedeljka, šestog maja u Kobazz shop-u i na svim prodajnim mestima Eventima, a informacije o cenama karata kao i sve druge detalje u vezi sa festivalom možete naći na zvaničnom sajtu festivala www.svikaojedan.com.

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment