Report Vesti

Svi Kao Jedan – Izvestaj (drugi dan)

Festival se uveliko zahuktao. Dnevni program počeo je oko prodneva u festivalskom selu gde su organizovane radionice crtanja grafita, dj- inga, Inline skate takmičenje; Fingerboard takmičenje, BBoy/BGirl Battle, Grafitti Jam Rap nastup neafirmisanih izvođača. U okviru programskih aktivnosti, radi i Hip Hop bioskop, a posetioci su mogli da pazare razne suvenire, diskove, majice, promo metrijal I ostale artikle na prodajno- izložbenim štandovima.

Večernji program počeo je selekciom muzike DJ Irona. Posle njegovog nastupa mikrofon su uzeli momci iz Konza Šnostre. Nakon njih na oduševljenje prisutnih izašli su ltdfm Crew. Sada Boško, a nekada Škabo, publici je repovao stvari sa svog prvog albuma koji je izdao kao Boško, a ne kao Škabo, a posle njega nastupao je Sef Sale.
Ovogodišnji festival, između ostalog, ostaće upamćen po Juiceovom potpuno neočekivanom izlasku na scenu , u pratnji 93 FU CREW, igračice I paljenju baklje. Samo što su Dj Munja I Dj Coldie počeli set, pomenuta ekipa je preuzela mikrofone I plejere. Bilo je to iznenađenje za sve, pa I za organizatore.
Posle ovog iznenađenja, nastupao je Bvana.
Ono o čemu će se još dugo pričati je nastup legendarnog Curtis Blow- a. “ Otac hip hopa” kako ga nazivao, pokazao je zašto je ćale. Čovek je sa takvom lakoćom kidao za mikrofonom, bacao freestyle, đuskao, a dozvolio je onima najhrabrijima iz publike da mu se pridruže na bini. Bila je to prava rep žurka, koju je dodatno začinio DJ Tomekk.
Zatim su usledili nastupi Monogamije, VOXa i Vokea iz 93 FU CREWa, Sale Trua, a drugu festivalsku noć zatvorili su Lou Beny I DJ BKO. Odličan scenski nastup I vokalno pojačanje razdrmali su pomalo dremajuću publiku.
Pozivamo vas da dođete sutra, dnevni program počinje u 12 sati. Vi koji ste sprečeni da posetite festival, možete pratiti naš Twitter profil.

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

2 Comments

Leave a Comment