Report Vesti

Svi Kao Jedan (raport)

Written by Rista

_MG_3708
Održano novo izdanje festivala Svi Kao Jedan, prvo neoficijalno gde je povod bio mnogo bitniji od samog line up-a a prikupljena pomoć mnogo važnija od cene karte. Nastupi su počeli oko pola 8 kada na scenu izlazi LTDFM ekipa i trajali do poslednjeg noćnog autobusa gde su samo najuporniji repovali “Svi zapalili su gajbi mi smo čekali da svane” uz Ill G-a.
Između ta dva nastupa je prodefilovalo mnogo imena i mnogo dobrih nastupa, svako je sigurno imao svog favorita kojeg je čekao da čuje. Ali vredi pomenuti da su Nišlije odradile dobar nastup, Naopaka sam slušao prvi put uživo i definitivno je jug postao nikada kreativniji. Centar Srbije Stil su takože mnogi prvi put čuli uživo i to su momci o kojima će se dosta pričati. Fox pokazao da je trenutno jedan od najslušanijih domaćih repera i imao odličan nastup. Grashoper sve bolje vlada binom, Deda u sve boljoj komunikaciji sa publikom, Gazda Paju dugo nisam slušao uživo pa sam skoro zaboravio koliko on može da skače po bini. Monogamija predstavio svoj novi koncept gde ima i plesačice na bini i neki će po tome pamtiti ovaj humanitarni Svi Kao Jedan.
_MG_3450Bassivity zvezde uvek u paketu i takođe odrepovali jako dobro ali smo to i od njih navikli tako da je takav nastup bio i očekivan. Epitet zvezde večeri može da ponese Marlon koji dugo nije nastupao i ovaj nastup je njegov live povratak, odrepovao svoje najveće hitove, zapalio masu na tih 15-ak minuta a publika je pokazala da ne zaboravlja njegove hitove. Ne treba trošiti reči na old school glave Niggora, Grua, Sunshine i CYA-u.
_MG_3646_MG_4097_MG_3982

Sada kada sumiramo nastupe, kada gledamo celokupnu sliku, jako dobro izdanje ove humanitarne akcije. Ne zaboravimo svi zajedno da humanitarne akcije još uvek traju i da je potrebno mnogo više dobre volje i uključivanja svih nas da bi se maksimalno pomoglo svima kojima je pomoć potrebna. A da bi se maksimalno pomoglo treba da budemo svi kao jedan za taj cilj. Pod parolom koliko para toliko muzike, za 400 din je bilo mnogo dobre muzike.

Čekamo redovno izdanje festivala, biće ludnica…

P.S. Očekujte uskoro fotogaleriju i video snimke sa događaja.

Ivan Ristić

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment