Event Vesti

Svi Kao Jedan Tribina @ Dom Omladine

Written by RistaU okviru festivala Svi KAo Jedan održaće se i interesantne tribine. Razgovori na teme “Ulice kriminal droga, pravila stroga, kako pobeći od toga”, čuveni stihovi kultne grupe Robin Hood, gde se kao gosti pojavljuju Kiza iz grupe Robin Hood i Bore THCF. Ujedno će svi posetioci moći da pitaju ova dva MC-a sve što ih zanima a nisu imali koga da pitaju.
Druga tema je “Vrednost i uticaj albuma “Brate Minli”. Gosti tokom ovog razgovora su Ivan Ristić urednik magazina MY People i Darko Delić autor bloga “Vraćanje na Pravo”. Tema gde će se svi uključiti i dati svoje impresije o ovom albumu, a gosti tribine će se skoro sigurno pozivati na informacije “iz prve ruke” jer su obojica u više navrata intervjuisali Đusa i u više navrata komentarisali album.
Moderator obe tribine je Predrag Vukčević, prevodilac knjige “Ne Može da Stane, Neće da Stane” i autor nekoliko tekstova koji su objavljivani na Popboksu, blogu “Vraćanje na Pravo”, magazinu MY People…
Prijave za učešće u inbox FB stranice festivala – https://www.facebook.com/SviKaoJedanHipHopZajednica
Broj prijava ograničen na 30.
Početak tribine je u 18h.

VAŽNO OBAVEŠTENJE

Svi koji žele da prisustvuju tribinama trebalo bi da napišu prijavu u inbox Facebook fan stranice festivala. Ostalo je još malo mesta.

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment