Ostalo Vesti

Takmičenje MC-eva za promo dan 2Hot4Stage Festa

Written by Rista

2Hot4Stage fest ima svoj promo dan 22 decembra. Ako ne znate o čemu se radi, detaljnije pročitajte OVDE. U okviru promo dana se organizuje takmičenje za MC-eve, gde će najkreativniji osvojiti nagradu. O čemu se zapravo radi?

Dakle, slogan sledećeg 2Hot4Stage festa je Veština je u Tebi. Pored toga, ideja je da se festival poveže sa kulturom dalekog istoka. I tu nastupaju MC-evi… Svi zainteresovani MC-evi, bacači rima, tekstopisci i pesnici imaju priliku da se oprobaju u nagradnom konkursu. Potrebno je da se skocka 16 versova na temu “Veština je u tebi”. Tih 16 linija treba da se pošalje na mail redakcija@mypeople.in.rs zaključno sa 21 decembrom da bi se 22 decembra na promo partiju odredio pobednik. Nagrada je novogodišnji paketić koji je spakovao 2Hot4Stage fest.

Sudije su Lex (2Hot4Stage Crew), Rista (urednik magazina My People) i Kendi. Svako od sudija ima svoje afinitete i ono šta će da gleda u tih 16 linija i na osnovu čega će se bodovati pristigli radovi.

Izborite se za svoju nagradu, pokažite svoju kreativnost na zadatu temu, pošaljite 16 linija na mail redakcija@mypeople.in.rs i ne zaboravite da je Veština u Tebi.

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment