Report Vesti

THCF @ Barutana (raport)

Written by Rista

DSC_0106 (Copy)

THCF je zapalio Barutanu – ali bukvalno. Vatromet, dim, vatra, konfete, prava pirotehnika sve je to bio deo redovnog performansa tokom koncerta. Vrhunac pirotehnike je tokom izvođenja pesme Opeko Sam Se kada su buknuli najveći plamenovi ispred bine i malo je falilo da to postane autobiografska pesma prvog reda i pojedinih fotografa. Momci su održali koncert u skoro pa prepunoj Barutani. Priredili su veče za pamćenje, odličan koncert, odličan zvuk, praktično u kojem god delu Barutane da ste bili, svuda se jasno i lepo čulo. Koncert je počeo nešto pre ponoći, i trajao je puna dva i po sata. Mali tehnički problem je imao Grashoper sa svojom ekipom jer je dosta bilo mikrofonije, ali to nije sprečilo Grasa da baci odličan fristajl posvećen THCF-u. Nakon toga i Bore kreće da baca free i u jednom trenutku izgovara Bacam free kao dete. Shef Sale, Škabo, Marlon, Centar Srbija Stil, Dauntaun, Triumph svi su imali priliku da se predstave publici i svi su ostavili odličan utisak. Najviše me smara na koncertima kada gosti spuste atmosferu pa onda glavni moraju sve ispočetka sa dizanjem mase, međutim to ovde nije bio slučaj. Doduše, ko može da se usudi i da dozvoli sebi da ga ne dižu rime i atmosfera koje gore pomenuti momci ne prave.

DSC_0272 (Copy)

Rezime, koncert je bio jako dobro organizovan, Stefan, Bore i hajpmen Žobla uigrani od prve do poslednje pesme. Stefan ispunio dečačku želju i bacio se u publiku koja ga je poštenih par minuta držala na rukama. Zvuk, već pomenuto – odličan. Pirotehnika daje dodatnu dimenziju i dubinu, i o tome će se pričati i pisati, a verujem da će i te fotke biti hit na portalima. Pobednik izveden ispod Pobednika. Mnogo dobrih momenata tokom koncerta.

DSC_0092 (Copy)Ostaje i dalje želja da THCF napuni halu, ali za sada momci mogu reći da su Barutanu skoro pa napunili. Ko nije bio neka pogleda snimke i fotografije sa koncerta.

 

Ivan Ristić

foto: Filip Šoln

 

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment