Report Vesti

Thunder Fest (raport)

Written by Miljana Kljajić

“Nismo bili spremni za ovako nešto. Thunderfest može opušteno da stoji rame uz rame sa svim velikim festivalima u regionu. Ono što se nama večeras desilo, bila je dijagnostifikovana razmena ljubavi između publike željne drugačijeg i nas, monstruma, koji smo se potrudili da to i dobiju”, bile su reči Sky Wiklera nakon nastupa na Thunderfestu u Beranama.

Treći po redu organizovan fest u gradu na severu Crne Gore, Beranama, uspešno je završen. Momci koji su nastupali su bili Struka, Cjofo MC, Lud, Neni, Bad Copy, MVP, Bad Copy i Prefix. Svi su grad posetili prvi put, ali kako su se uklopili u masu – kao da su ga posećivali više puta. Količina energije koju su oni izneli, publika je uzvratila još većom. Fest je otvorio mladi reper Miloš Maslovarić iz Bijelog Polja, poznatiji pod pseudonimom Prefix, a njegovim instrumentalom i nastupom su se oduševili pored publike i ostali izvođači. Fantastična četvorka (Struka, Cjofo MC, Lud, Neni) koja je doputovala pravo iz Beograda su prvi put nastupali svi zajedno. Ne bismo ih nazvali fantastičnim, da stvarno to i nisu bili- neviđenu atmosferu su napravili pred više od 6000 ljudi! Ajs, Wikler i Timbe su bili kao šlag na torti, nastupali su poslednji i održali energiju publike do samog kraja. Momci jednostavno ne stare!

13823361_1076967672383521_1695611617_n” Od više ljudi sa različitih strana sam čuo da je festival jedan od najvećih i najboljih u Crnoj Gori, tako da sam imao velika očekivanja. Ali posle svega mogu slobodno da kažem da su moja očekivanja premašena. Ovo je mnogo više od dobrog festivala. Publika je jedna od najboljih ikad, energija je neverovatna. Berane voli hip hop. Vrlo sam zahvalan na ovom posebnom iskustvu.” – Struka
Rekli smo vam da dođete na Thunderfest, sada samo ostaje da sačekate sledeću godinu, nove izvođače i još veću energiju!

About the author

Miljana Kljajić

Leave a Comment