Najava

Thunder Fest uz domaće repere grmi ove godine u Crnoj Gori

Written by Miljana Kljajić

Ko god vam kaže da se u manjim gradovima ništa ne dešava, prevarili su se. Na severu Crne Gore, u Beranama, treću godinu zaredom se organizuje festival tehno muzike. Ove godine su pozvani i reperi, trajaće 2 dana i potrudite se da dođete – garantuje se dobar provod!

Thunder Fest će se održati 23. i 24. jula na beranskom aerodromu. Prvo veče je rezervisano za repere, što iz Crne Gore, tako i iz Srbije. Miloš Maslovarić, poznatiji kao Prefix će uz DJ Johnnyzza otvoriti festival. Dijamant iz Rakovice – Struka se odazvao pozivu i on i Lud će zasigurno napraviti atmosferu kakva je zastupljena na svim njegovim nastupima. Bane Lalić i MVP će takođe zabavljati publiku, a kao šlag na torti dolazi Bad Copy! U Ajsa, Skaja i Timbeta se sigurno ne treba sumnjati, poznati su po svojoj energiji na sceni.

Svi koji budu u prilici da se tih dana šetaju kroz Berane (a i ako ste makar blizu) ostanite do uveče, poželećete da se žurka nikad ne završi! Na putu ka moru ili povratku sa mora, zabeležite 23 jul kao datum kada treba ostati u Beranama i Thunder Festu.

About the author

Miljana Kljajić

Leave a Comment