Najava Vesti

Tike MC Battle @ Tike Shop

Written by Rista

Nakon uspešne prošle premijere, i ove godine će se održati MC Battle u Tike shopu u koorganizaciji My People Magazina, Nike brenda i Tike Shopa. Betl je u okviru Kiss My Airs događaja koji se širom sveta proslavlja u toku sledeće nedelje. Kao i prošle godine, takmičari će morati da pokažu da su bolji od svog protivnika ali i da pokažu umeće u repovanju na zadatu temu. Obzirom da je ovogodišnji motiv Kiss My Airs-a devedesete, dosta tema vezano za devedesete će biti i kroz runde. Takođe, preporučujemo takmičarima da se podsete i domaćih rep pesama iz devedesetih jer će biti dosta referenci na te pesme.

DA bi se prijavili potrebno je da odete u Tike Shop i date svoje podatke. Prijave su od ponedeljka 19 03, pa do četvrtka 22 03 do 17h. Battle počinje u četvrtak 22 03 2018 u 19h i trajaće do 21h. Pobednik osvaja nove patike kao i još neke nagrade sponzora.

Žiri su momci iz grupe THCF, na bitovima je DJ Mrki, voditelj Rista (My People), specijalni gost je Fox koji će sigurno ošuriti bika i uživo.
Repersi, prijavljujte se i vidimo se u četvrtak od 19h kada počinje borba za prestiž i najnovije patike.

U nastavku pogledajte kako je sve izgledalo prošle godine:

Tike Kiss My Airs MC Battle

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

1 Comment

Leave a Comment