Event Najava Vesti

Totalna kontrola All Stars uživo @ Božidarac

Written by Miljana Kljajić

Pre dva meseca su dva velikana srpskog hip hopa promovisali svoj novi album i tako preuzeli totalnu kontrolu nad publikom. Tada su najavili svoju planiranu turneju, ali i nastup u Božidarcu krajem decembra. Struka i Reksona nastavljaju da prezentuju svoje pesme  sa novog albuma Totalna kontrola, koje su naišle na odličan odaziv kod publike, što mogu, između ostalog, dokazati i pregledi na youtube-u. Ovog puta će imati pojačanje svojih kolega, All Stars, iz Bassivity-a.

“Proširili smo repertoar, tako da ćemo osim pesama sa Totalne kontrole izvoditi i neke stare zajedničke i solo pesme. Osim toga, biće dosta gostiju koji će izvoditi svoje najpopularnije pesme”, izjavio je Struka za My People magazin.

Nastup će se održati 26.12. sa početkom u 20h, a karte se mogu naći u pretprodaji u Felix Shopu TC Sremska, I sprat – 400din , dok će se na ulazu naplaćivati 500din.

Ne sumnjamo u uspeh ovakve postavke, jer nas nikad ranije nisu razočarali. Neka 26. decembar bude obavezno štivo, da se 2015. godina završi u energičnom i pozitivnom raspoloženju!

 

 

About the author

Miljana Kljajić

Leave a Comment