album Muzika

Totalna Kontrola u etru

Written by Rista

Jedan od najočekivanijih albuma ove godine je konačno izašao. Još prošle godine je My People među prvima najavio ovaj album i od tada napetost konstantno raste i vrlo često su bili komentari “Kada će više taj album”. Kada je Struka bio gost u rubrici Publika Pita najviše je bilo pitanja baš za Totalnu Kontrolu.
Dame i gospodo, album je pred nama. Album možete slušati i preuzeti preko svih muzičkih digitalnih prodavnica. Totalna kontrola ima 12 pesama i brojne goste kao što su Sivilo, Mali Mire, Ikac, Oneya, Bizzo, Marko Louis, a na bitovima su Marvel, Coby, Luxonee, Mystee, Left Hand Short.

Svi kolekcionari će moći da kupe paket koji sadrži disk sa dodatnim skitovima, majicu Totalna Kontrola, potpisan poster i nalepnice. Sve detalje o načinu naručivanja potražite na linku http://bassivitydigital.com/totalnakontrola/

Album u nastavku poslušajte na Deezeru i YT kanalu. Ne sumnjamo da je pred nama album o kojem ćemo tek svi pričati, a Struka i Reksona će uskoro biti gosti skoro svih My People emisija pa ćemo tako dodatno pričati o albumu i saznati neke detalje.

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment