Ostalo Vesti

Trčim Za Život

Written by Rista

Pozivamo sve dobre ljude da se uključe u humanitarnu akciju koju organizuju Beogradski sindikat, Beogradski maraton i Udruženje građana za borbu protiv retkih bolesti kod dece “Život”!
Ono što je do sada potvrđeno, je da će se tokom 26. Beogradskog maratona, koji će se održati 21. aprila, biti sprovedena humanitarna akcija pod naslovom Trčimo za Život! Cilj akcije je prikupljanje novčanih sredstava za pomoć deci oboleloj od Batenove bolesti.
Sredstva će se prikupljati na sledeće načine:
-kupovinom majice koju su dizajnirali momci iz Beogradskog sindikata:
Cena majice je 990 din i može se kupiti u prodavnicama Sport Visiona i to u Knez Mihajlovoj, i u tržnom centrima Delta i Ušće.
– drugi način je kupovinom učesničkog broja.
Učešće na maratonu je besplatno kao i do sada, ali kupovinom učesničkog broja po ceni od 300din Vi podržavate Udruženje građana Život i pomažete borbu dece obolele od Batenove bolesti.
U planu su još neki elementi a između ostalog da se oformi štand na Beogradskom maratonu gde će majice i brojevi moći da se kupe na dan maratona.
VELIKO HVALA! momcima iz Beogradskog sindikata, organizatorima Beogradskog maratona i svim ostalim nesebičnim ljudima koji su doprineli organizaciji ovako velike i važne humanitarne akcije.

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment