Ostalo Vesti

Uhapšen Bane Sunshine

Written by Sh

Kako prenose mnogi dnevni mediji, Bane Bojović, svima poznat kao lider grupe Sunshine. uhapšen je u nedelju na Novom Beogradu nakon što je policija kod njega pronašla nekoliko paketića droge spid i određenu količinu, kako se opisuje, “praškaste materije”.

Na Sasvskom nasipu je patrola interventne jedinice zaustavila njegov džip i nakon pretresa pronašla kutiju sa praškastom materijom.

Spominje se više scenarija šta se nakon toga desilo.
Jedan je da je Bane nakon toga napao policajce, jednog šutnuo u nogu, nakon čega je krenulo rvanje, ali su ga policajci na kraju obuzdali.
Drugi je da je Bane držao stisnutu šaku, a da su policajci nekoliko minuta pokušavali da je otvore, da bi došli do toga što je u njoj držao.

Šta god da se desilo, Bane Sunshine je priveden u policijsku stanicu na Novom Beogradu, gde mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Policija sumnja da je narkoticima snabdevao kolege sa estrade, dok Banetov otac misli da je njegovom sinu sve ovo namešteno od strane ljudi kojima je Bane zasmetao.

Inače, Bane Sunshine sprema novu pesmu kojom se vraća na scenu i koja će uskoro izaći za Koren Muzike i ne sumnjamo da će sada privući još više pažnje.

About the author

Sh

Leave a Comment